23948sdkhjf

Møller kjøper seg inn i Mitt Dekkhotell

Møller Mobility Group og Mitt Dekkhotell inngår et strategisk partnerskap, som også innebærer at Møller Mobility Group kjøper en eierandel på 15 prosent av dekkhotellkjeden. Begge parter åpner for at flere aktører kan inngå i partnerskapet.

Avtalen gir Møller Mobility Group en opsjon på kjøp av ytterligere 10 prosent, i tillegg til den nevnte eierandelen på 15 prosent.

– For oss handler dette på et strategisk nivå om å jobbe tettere og mer langsiktig med partnere som kan styrke oss på områder hvor vi ser et felles verdiskapingspotensial. Etterspørselen etter dekkhotell-tjenester er økende, og Mitt Dekkhotell setter oss i stand til å skalere opp tilbudet vårt mer effektivt, til glede for kundene, sier Petter Hellman, konsernsjef i Møller Mobility Group.

Det er Møller Mobility Groups forhandlerkjede Møller Bil som operativt står for oppfølgingen av kundene og utviklingene av samarbeidet.

– Kundene våre forventer en sømløs, trygg og enkel kundereise, og her er håndtering av dekk en viktig faktor for stadig flere. Dette markedet vokser, og det samme gjør forventningene fra kundene. Med kraften fra en partner vi allerede har etablert et godt samarbeid med kan vi bli større og bedre i tiden fremover. Vi ser et enda større potensial i Mitt Dekkhotell om andre aktører også blir med på laget videre, sier Sverre Helno, administrerende direktør for Møller Bil.

Møller Bil-kjeden ser nå frem til å jobbe enda tettere med Mitt Dekkhotell. I tillegg er de åpne for at flere aktører fra bilbransjen kan inngå i partnerskapet.

Fem store anlegg i Norge

Mitt Dekkhotell har investert i utviklingen av en solid digital kundereise og moderne anlegg.

Urbanisering og tilflytting til byene er en økende trend, noe som påvirker etterspørselen etter løsninger for dekkhotell blant bileiere uten nødvendig plass hjemme.

– Fremfor å bygge opp en egen satsing, velger vi nå å heller styrke et selskap som allerede har demonstrert stort potensial. Det gjør tilbudet til kundene våre bedre, og vi har stor tro på at flere krefter sammen er nøkkelen for å virkelig lykkes med å utvikle dekkhotell-tjenester for fremtiden, sier Helno.

I partnerskapet ligger det en avtale om at flere Møller Bil-forhandlere skal benytte Mitt Dekkhotell som ekstern leverandør av dekkhotell-tjenester. I første omgang gjelder dette forhandlere i Stor-Oslo og Bergen, og etter hvert skal man også se på muligheter for tilsvarende samarbeid med forhandlere i andre deler av landet.

Mitt Dekkhotell har i dag fem dekkhotell i Norge, fire i Stor-Oslo og ett anlegg i Bergen. Kjeden har allerede et løpende samarbeid med deler av Møllers forhandlervirksomhet. Ambisjonen er at Møller-kunder hos de aktuelle forhandlerne etter hvert også får tilgang til dekkhotell-tjenester via Bilhold-applikasjonen.

– Dette samarbeidet gir oss mer kraft til å bygge videre på det vi har oppnådd så langt. Kundegrunnlaget vokser, det samme gjør forventningene fra kundene. Med kraften fra en partner vi allerede har etablert et godt samarbeid med, skal vi bli større og bedre fremover. Vi samarbeider godt med flere store aktører i bilbransjen, og vi er åpne for enda tettere samarbeid med flere, sier Erik Jacobsen daglig leder i Mitt Dekkhotell.

Kilde: Møller Mobility Group

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094