23948sdkhjf

Nå er minsteMAN i salg, men i Norge må vi vente litt.

Det er seks måneder siden MAN viste varebilen TGE på IAA-messen for første gang. Nå er bilen klar for bestilling og husker vi rett fra IAA, begynner produksjonen om en drøy måned.

Mer enn 1000 forhåndsbestillinger ligger allerede inne fra trofaste MAN-kunder på kontinentet, forteller produsenten i en pressemelding.

Avhengig av tillatt totalvekt fra 3 tonn og opp til 5,5 tonn, kan man etterhvert velge mellom forhjulsdrift, bakhjulsdrift og firehjulsdrift, som alle kan være kombinert med enten en seks gir manuell girkasse eller en åtte girs automatkasse.

Man kan totalt velge mellom to akselavstander, tre takhøyder og tre kjøretøylengder. Størst lastevolum er 18,3 kubikkmeter.

MAN TGE er basert på et svært tett samarbeid med VW Crafter. Begge bilene bygges på samme polske fabrikk og begge leveres også med fire motorstørrelser fra 75 kW/102 hk til 130 kW/177 hk.

MAN TGE er altså klar for salg, men vi i Norge må fortsatt smøre oss med litt tålmodighet. Norge begynner salget av TGE i januar 2018 og de første bilene leveres til kunder i Norge i april 2018, forteller Katharina Fjeld hos den norske importøren.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063