23948sdkhjf

Nor Slep avslutter samarbeid og vil satse tungt på denne istedet

Nor Slep vil avslutte salget av Langendorfs produkter i Norge og Sverige. Det fremgår av en peressemelding sendt ut søndag kveld fra påbyggeren selv. Tyske Langendorf har hatt en brokete reise i tiden etter finanskrisen i 2009 med flere forskjellige eiere. I fjor overtok et polsk firma aksjemajoriteten.

Langendorf har ifølge Nor Slep fortsatt ønske om å være på det norske markedet, men vil bli distribuert via andre kanaler. Selv om Nor Slep ikke lenger skal selge merket, har de fortsatt mye deler på lager og vil berolige kunder som har kjøpt en Langendorf-henger av dem. - Vi skal fortsatt yte service og delesalg til disse, forteller Tom Erik Spartveit i Nor Slep.

For å fylle tomrommet i porteføljen har bedriften valgt å fremover satse skikkelig på sin egenutviklede QuadroWall tippsemitrailer. Denne har tidligere kun vært levert med Gullkantdumper, men vil fremover også leveres med HalfPipe dumper og tekniske modifikasjoner i chassiset, noe som vil redusere egenvekten betydelig, avslutter Spartveit.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062