23948sdkhjf

Pon Equipment på Vei og anlegg 2018:: Cat 323F Z-Line og techno- show

Mye fett hos Pon Equipment på Vei og Anlegg til uka

2600 kvadratmeters stand med Cat-godbiter med maskindemo og eget seminarområde møter deg om du stikker innom Pon sitt stand på Hellerudsletta til uka.

Et demoområde hvor profesjonelle demoførere viser funksjonalitet på NextGenHex og et hvor den svært så stillegående Z-Line skal vises frem.

På NextGenHex er det funksjonalitet av assistsystemene som blir vist frem.

Røre, uten å kjøre

Det er også mulighet for besøkende å teste litt, det vil si trykke på knapper osv, uten å kjøre.

Espen Paulseth i Pon Equipment inviterer til et stand med stort teknofokus. Blant annet vil NextGenHex (hvor de første kundemaskinene leveres i juni) vises frem med Earthworks, noe som kan leveres fra fabrikk.

Store godbiter

Av andre godbiter vil du finne veihøvelen 140M3AWD og Skanska sin Cat 374 på rundt 80 tonn.

Skanska sin Cat 772G på rundt 38 tonn og en spesiell D6T med innbrettbart skjær (foldable blade) og vinsj tilhørende Flage Maskin.

I tillegg kommer en Cat 330 HD HW, (Heavy Duty og High and Wide), som er en standard maskin, men med forsterket undersell, ekstra bred og ekstra høy, i tillegg til tokamma belter. Et godt oppsett for lasting i steinrøys.

En 325 FL med bortårn fra AMV tilhørende X Maskinutleie. Hjulgraveren M315F blir vist og den vesle 304.5 EXTC (extra tool carrier). Sannsynligvis messas største hjullaster blir også å finne hos Cat med modellen 988 på 60 tonn, det er en tunnelmaskin som skal til AF, skuffa alene veier 10 tonn.

Abonner på AnleggsMagasinet

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.085