23948sdkhjf

Vlantana Norge AS oppløses

Generalforsamlingen i Vlantana Norge AS har besluttet å avvikle driften av selskapet, med virkning fra 1. mars 2020.

Vlantana Norge AS sendte idag ut følgende kunngjørelse:

Etter å ha vurdert alle utfordinger som selskapet har møtt i den senere tid, har generalforsamlingen i Vlantana Norge AS dessverre sett seg nødt til å fatte beslutning om å iverksette en styrt avvikling av selskapet.

Per 01.03.20 vil selskapet ha oppfylt alle sine kontrakter og økonomiske forpliktelser i forhold til sine oppdragsgivere og leverendører. Fra og med mars vil selskapet starte avviklingen av selskapet.

I mars vil resterende 10 transportløyver leveres tilbake Statens vegvesen/Nasjonalt transportløyve. 75 løyver er allerede innlevert.

Etter at myndighetene i høst stilte en rekke krav til Vlantana Norge har selskapet arbeidet intenst for å oppfylle alle krav som er stilt. Samtlige medarbeidere har fått justert og etterbetalt godtgjørelse, og har funnet nytt arbeid eller har fått tilbud om jobb i Litauen.

Vlantana Norge mener at selskapet nå oppfyller alle krav til fortsatt drift. Situasjonen har imidlertid ført til at Vlantana Norge har mistet viktige kontrakter – noe som gjør det umulig å drive forsvarlig videre.

Tungt.no har så langt ikke lykkes med å få noen ytterligere kommentar til saken.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062