23948sdkhjf

TRANSPORTSELSKAPENE SOM GJØR DET BRA: Logi Trans doblet resultatet

MINISERIE KAP 3: Rogalands-bedriften Logi Trans noterte et resultat på 12 millioner før skatt i 2019.

TRANSPORT & REGNSKAP 2019: Logi Trans, med hovedkontor i Tananger i Rogaland, har hatt en meget god utvikling de siste tre årene.

I 2017 hadde de et resultat før skatt på 1,3 millioner. I 2018 var tallet 6 millioner, og i 2019 12,4 millioner.

Logi Trans er et speditørselskap, og håndterer alle typer transportløsninger, spedisjon, fortollingsekspertise, mva problematikk, prosjekthåndtering, OoG, ADR, spedisjon og lignende.

Selskapet har egne hengere, men leier inn biler fra Thor Bjørn Østerhus Transport, Ørland Transport AS, Vegard Solheim Transport AS, Bergen Frakt, med flere.

Les også om:

Daglig leder Cathrine Ogne forklarer økningen slik:

-Vi har et stort fokus på digitalisering, og dette har gjort det mulig å øke kapasitet på eksisterende personell og samtidig øke omsetning og ordremengde uten ekstra personalkostnader, sier Ogne.

-Ved siden av dette har vi dyktige ansatte som trives på arbeidsplassen og som kjenner eierskap og glede i jobben sin. Vi har mange trofaste kunder, og flinke samarbeidspartnere som vi jobber tett med, for å få til en smidig hverdag for alle parter. Det er også viktige faktorer for å nå et godt resultat, sier Ogne.

Hovedinntektskilden til Logi Trans i 2019 var import og eksport, med både bil, fly og sjøfrakt.

- Det er fortsatt vår hovedgeskjeft. Selv om vi de senere årene har vokst betraktelig på vår service BASE-BASE og innenlands trafikk i Norge samt Intra-Europe, sier Ogne.

Logi Trans har 48 ansatte fordelt på Norge, Nederland og Danmark. I pandemiperioden har de klart seg uten å permittere ansatte.

-Vi har gjort vårt ytterste for å unngå permitteringer for å skåne våre ansatte best mulig. Siden vi hadde et godt resultat i 2019, hadde vi også ryggrad til å tåle noen dårlige perioder, men de skal selvfølgelig ikke vare for lenge før de tapper bufferen.

Vi må omstille oss, og dette er en ny hverdag for flere enn oss. Da gjelder det å se nye muligheter der ordre uteblir eller marked endres, sier Ogne.

Logi Trans flyttet nylig til 20,5 mål plass og nye lokaler i Plattformvegen 5 i Tananger. Kontorarealene er økt fra 1000 til 3000 kvadrat og lagerplass fra 1200 til 2000 kvadrat.

Cathrine Ogne vært ansatt i Logi Trans siden 2004, hvor hun startet på fortolling. Deretter gikk hun videre som befrakter, NHO LT speditørkandidat, assisterende daglig leder, før hun formelt overtok som daglig leder i starten av 2017. Ogne er også assisterende konserndirektør for Logi Trans-gruppen.

Dette er Logi Trans

Etablert i 1994 av gründer og konserndirektør Pål Kjernes.

Logi Trans AS er et speditørselskap som tilbyr transporttjenester og logistikkløsninger hovedsakelig rettet mot olje- og energisektoren i Norge og utland.

Selskapet har avdelinger i Norge, Danmark og Nederland, og har blant annet ansvar for godstransporten til olje- og offshoreindustrien i hele Norge. Det være seg transport av alt fra mat til offshoreutstyr og nedslagsfeltet er hele Europa samt en del Global Oil & Gas destinasjoner. Selskapet håndterer også trailerne som kommer sjøveien med frakteskipene som seiler mellom Norge og kontinentet og UK.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125