23948sdkhjf

Hotell for anleggsfolk

Et nytt anleggshotell i Drammen skal tilby 132 nye rom, ny kantine og hjemmelaget mat. Egne kokker skal lage alt fra bunnen.

 

Anleggshotellet etableres på strandtomt på Brakerøya. Der skal det bygges ut mer enn 200.000 kvadratmeter med sykehus og helsepark, som er starten på utbyggingen av Fjordbyen Lier og Drammen. Ferdig utbygd planlegges den med 16.000 beboere og 16.000 nye arbeidsplasser.

Fjordbyen skal realiseres av Eidos Eiendomsutvikling AS, sammen med flere partnere. Eidos er største eier i Fjordbyen Innkvartering AS.

Et godt alternativ

– Vi vil bidra til at sykehusbyggingen, helsepark og andre store prosjekter i Drammen kan gå så smidig og greit som mulig, sier prosjektdirektør Roar Schinnes i Eidos.

– Anleggshotellet blir et attraktivt alternativ for bygg- og anleggsbransjen, som skal gjennomføre mange store prosjekter i nærområdet de kommende årene, sier daglig leder Odd Jensrud og plass-sjef Ståle Gundersen.

Anleggshotellet er under oppbygging. Moelven startet rigging og montering av det nye anlegget den siste uken i januar. Hver uke fremover kommer nye rigger som monteres. Etter påske står alt klart. Åpning planlegges i løpet av april.

Sove og spise godt

– Vi tilbyr 132 nye rom, ny kantine og hjemmelaget mat. Her skal våre egne kokker lage alt fra bunnen. Hos oss skal folk sove godt, spise godt og ha det godt, sier Gundersen.

Fjordbyen Innkvartering er et nytt selskap. Bak står Eidos Eiendomsutvikling med 66 prosent og ILD Invest med 34 prosent av aksjene. Plass-sjef Gundersen er selskapets første ansatte.

– Her kommer nye arbeidsplasser. Vi ansetter flere fram mot åpningen. Det er en prosess vi er godt i gang med. Vi tror vi kan rekruttere gode fagfolk innen alle områder før åpning i løpet av april, sier Gundersen.

– Vi gleder oss. Vi er allerede tatt godt imot av flere store aktører som er i sving på store anlegg i Drammen. Vår ambisjon er å være deres foretrukne samarbeidspartner på overnatting og forpleining, sier Gundersen.

 

 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.11