23948sdkhjf

Ny forretningsutvikler i Driw og Currence Robotics

Beate Vigmostad Grøvik er ansatt som forretningsutvikler og skal jobbe med utvikling av Currence og Driws forretning på tvers av de to selskapenes produkt- og tjenesteområder.

Beate tiltrer sin rolle i en spennende vekst- og skaleringsfase der hun blir jobbende tett på både Currence Robotics og Driw for å finne gode verdiforslag som treffer kundebehov på tvers.

Hun har lang fartstid innenfor logistikkbransjen etter nesten elleve år i Posten-konsernet. De siste to årene har hun jobbet som avdelingsleder Tjeneste & Innovasjon i Bring Courier & Express. Her jobbet hun hovedsakelig med implementering og videreutvikling av en ny digital plattform i Norden, men også med tjenesteutvikling og kundeløsninger. I tillegg har hun flere års erfaring som strategirådgiver i konsernet, med fokus på strategiprosesser, ulike prosjekt og M&A (fusjoner og overtakelser) på tvers av forretningsområdene.

– Grensesnittet teknologi og logistikk er utrolig spennende og mulighetene for å skape gode kundeopplevelser er mange. Det er utrolig mye som skjer i markedet, og jeg har stor tro på at Currence og Driw kan ta en sterk posisjon utover den de allerede har i dag, sier Beate Vigmostad Grøvik.

Kilde: Driw / Currence Robotics

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094