23948sdkhjf

Nok et Bring-selskap solgt - tyske investorer kjøper

Det Posten Norge-eide selskapet Bring Frigo AB i Sverige selges til det tyskbaserte investeringsselskapet Aurelius.

TRANSPORT OG NÆRINGSLIV:

Salget ble offentliggjort i en pressemelding i morges. Men det kommer ikke helt overraskende: 

Posten Norge varslet senest i sin kvartalsrapport Q4 2020, som vi omtalte i saken Posten selger unna Bring-selskaper og tjener mer penger, både at Bring Frigo AB var for salg og at forhandlinger med interessenter var i gang.

I meldingen skriver Posten Norge AS at de og Aurelius i dag har signert avtale om salg av aksjene i Bring Frigo AB med underliggende selskaper - og at salget forutsetter godkjennelse av Konkurransetilsynet i Sverige.

Bring Frigo hadde i 2020 en omsetning på 2,4 milliarder svenske kroner og 900 ansatte. I følge Posten Norge er Bring Frigo markedsleder innen temperert logistikk i Sverige og driver et internasjonalt nettverk i Sverige, Danmark, Finland, Nederland, Frankrike og Norge.

Norske Bring Frigo ble som kjent solgt til Nor-log gruppen i desember 2019.

Det opplyses at transaksjonen gjennomføres av Aurelius Equity Opportunities SE & Co. KGaA, og vil bli finansiert sammen med andre Aurelius-enheter som investerer sammen.

- Som en spesialisert investor kan vi tilføre virksomheten stor verdi ved å bistå ledelsen i å håndtere eksisterende utfordringer og realisere fremtidig forbedringspotensial. Vi ønsker Bring Frigo velkommen til Aurelius-konsernet, sier Leif Lupp, administrerende direktør Aurelius Nordics

Aurelius Equity Opportunities SE & Co KGaA (www.aureliusinvest.com) er det børsnoterte holdingselskapet til Aurelius Group, et europeisk investeringskonsern med kontorer i München, London, Stockholm og Amsterdam. Gruppen fokuserer på oppkjøp av virksomheter med operasjonelt forbedrings og vekstpotensial.

Kilde: Pressemelding fra Posten Norge

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079