23948sdkhjf

Ny direkterute fra England til Norge

1. mai starter Viasea en ny, direkterute fra britiske Immingham og som vil anløpe både Oslo, Moss, Larvik og Kristiansand.

– Vi er veldig stolte over å kunne utvide tilbudet vårt og endelig drive vår egen rute fra England. Med eget kontor i Immingham vil vi kunne ta enda bedre vare på dagens kunder og kunne gi et bedre tilbud til nye kunder med import og eksport fra England, uttaler Morten Pettersen, Managing Director Viasea Shipping i en pressemelding.

Den nye ruten starter 1. mai med seiling ut fra Immingham hver lørdag og med ankomst i Oslo påfølgende onsdag, Moss og Larvik torsdag og Kristiansand fredag.

Viasea Shipping er en shortsea-operatør som tilbyr dør-til-dør løsninger til Norge fra Europa. Selskapet har hovedkontor i Moss og åpnet i år kontorer i både Litauen, Polen og England. Viasea drifter allerede to ukentlige avganger fra Rotterdam, i tillegg til ruten fra Litauen/Polen. Spania/Portugal er også nytt og som utføres i samarbeid med underleverandører. Selskapet er eid med 91 prosent av Collicare Logistics AS.

Kilde: Viasea

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078