23948sdkhjf

NREP Logicenters kjøper det nye ODA-lageret

NREP Logicenters kjøper det 18.500 kvm store logistikkanlegget som Eneo Eiendom har under oppføring på Liertoppen mellom Drammen og Oslo.

Med kjøpet av nok en eiendom i Osloregionen fortsetter NREP Logicenters å styrke sin posisjon som en av Nordens ledende aktører innen moderne logistikkanlegg.

Det rundt 18.500 kvm store logistikkanlegget som nå er under oppføring på Liertoppen mellom Drammen og Oslo er leid ut til ODA, tidligere Kolonial.no, som er landets største og ledende aktør innen dagligvarehandel på nett.

Les også: Kolonial.no etablerer kjempelager på Liertoppen

Overtas i mars 2022

Eiendommen kjøpes av en rekke aksjonærer med Eneo Eiendom i spissen, og NREP Logicenters forventer å overta eiendommen i løpet av første kvartal 2022, samtidig som ODA flytter inn.

– Det har vært en veldig spennende prosess og ODA er en ambisiøs aktør som har stilt høye krav til hvordan eiendommen skal utformes og tilpasses for å optimalisere virksomheten. Vi tror at Logicenters er en perfekt gårdeier og partner for ODA og ser frem til å overlevere eiendommen i mars 2022, sier Morten Hotvedt, adm. direktør i Eneo Eiendom.

Anlegget er ODAs andre distribusjonssenter på Østlandet og er designet for høy vareomsetning og effektiv levering til kunder i regionen.

– Vi er glade for at Logicenters, som fokuserer på utvikling og langsiktig eierskap av logistikkeiendom, vil være den nye eieren av anlegget vårt når Eneo Eiendom er ferdig med utbyggingen og ser frem til et godt samarbeid i fremtiden, sier Karl Alveng Munthe-Kaas, gründer og adm. direktør i ODA.

Kilde: NREP Logicenters

KLIKK for alle artikler i Lager og logistikk.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11