23948sdkhjf

44.000 bønder velger AutoStore

En AutoStore-løsning vil spille en sentral rolle i det nye sentrallageret til Felleskjøpet Agri som er under etablering på Gardermoen.

Felleskjøpet Agri er et samvirke som eies av 44.000 bønder og er den viktigste leverandøren av driftsmidler og teknologi til det norske landbruket med en omsetning på over 17 milliarder kroner. Det nye sentrallageret som nå etableres på Gardermoen ligger på en 60.000 kvm stor tomt, og består av et 20.000 kvm stort innendørslager samt et 24.000 stort utendørslager.

– Med det nye sentrallageret kan vi slå sammen de to nåværende sentrallagrene våre i Norge til ett moderne, fremtidssikret anlegg der vi oppnår mye bedre synergier, sier Lasse Iversen, ansvarlig for utviklingsavdelingen, sentral lagerdrift i Felleskjøpet Agri.

Les også: Felleskjøpet etablerer nytt sentrallager

Valgte Swisslog som leverandør

Felleskjøpet valgte Swisslog som leverandør av automasjonsløsning. Iversen forteller at de fikk presentert flere forskjellige løsninger, men valget falt til slutt på AutoStore ettersom de trengte en skalerbar, pålitelig og fleksibel løsning som kunne håndtere alle de små artiklene på en rasjonell måte og gi rask vareflyt til både deres egne verksteder, rundt 100 butikker, 44.000 medlemmer og andre bedriftskunder, i tillegg til det stadig økende nettsalget til forbruker. Han understreker at Swisslogs brede kompetanse var en avgjørende faktor for valg av leverandør.

– Vi valgte Swisslog som leverandør av automasjonsløsning fordi vi ønsker en langsiktig utviklingspartner som har bred automasjonskompetanse, forstår virksomheten vår og tilbyr gjennomtenkte løsninger som styrker konkurransekraften vår, sier Iversen.

Opphav og kilder: Swisslog

KLIKK for alle artikler i Lager og logistikk.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093