23948sdkhjf

Moshagen til Norconsult

Øyvind Moshagen er kjent fra lederjobber i Vegvesenet og Nye Veier. Nå har han takket ja til stillingen som regiondirektør Innlandet i Norconsult.

Moshagen har vært i Nye Veier siden 2016, i rollene som utbyggingsdirektør og prosjektdirektør Innlandet, og sitter i selskapets toppledergruppe. Han har hatt en sentral rolle i arbeidet for posisjonering og gjennomføring av Nye Veiers nasjonale portefølje.

Før han begynte i Nye Veier var Moshagen 18 år i Statens vegvesen, blant annet som prosjektleder for E6 Biri–Otta, og fire år i SCC Bruer AS/Scandiaconsult (nå Rambøll).

Kompetanse i særklasse

– Vi har hatt svært mange gode kandidater til stillingen, men Øyvind Moshagens tunge kompetanse og ledererfaring er i særklasse. Gjennom nesten 30 år i bransjen, har Øyvind opparbeidet bunnsolid forståelse for markedet, sier Vegard Jacobsen, konserndirektør for Regioner Norge i Norconsult.

Moshagen har tung nasjonal kompetanse innen blant annet gjennomføringsmodeller, totalentrepriser, tvisteløsninger og samferdsel, og en solid forståelse for samarbeid i hele verdikjeden.

Vegard Jacobsen er fungerende leder for Region Innlandet frem til Øyvind Moshagen er på plass 1. september. Jacobsen fikk 1. mai ny rolle i Norconsults konsernledelse som konserndirektør for Regioner Norge.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094