23948sdkhjf

Ensjøbyen: Ramirent inngår lang kontrakt med Veidekke

Ramirent har inngått en nesten tre år lang kontrakt med Veidekke i forbindelse med utbyggingen av Lumanders Hage på Ensjø i Oslo der 215 nye leiligheter skal føres opp.

Dette er en del av «Ensjøbyen»-prosjektet som er et byutviklingsprosjekt på Ensjø i Oslo. Området består i dag hovedsakelig av næringsbygg, men den langsiktige planen til Oslo kommune er å transformere Ensjø om til en boligbydel med nærmere 7.000 leiligheter i tillegg til grøntområder, butikker, kafeer, skoler og barnehager, opplyser Ramirent i en pressemelding.

I april inngikk Veidekke en totalentreprisekontrakt med OBOS på Ensjø om bygging av hele 215 leiligheter som fordeles på fem bygg på fire til seks etasjer pluss kjeller. Byggearbeidene med Lumanders Hage startet i midten av mai, og ifølge Veidekkes anleggsleder Roger Dalheim er det planlagt overlevering av de første boligene i løpet av andre halvår 2023.

Les også: Veidekke får stort boligoppdrag for OBOS på Ensjø

Skal levere alt utbygger har behov for å leie

Ramirent Norge ble valgt som underleverandør til storprosjektet på Ensjø og nylig ble det undertegnet en avtale som har en varighet på 33 måneder.

– Vi skal levere byggestrøm, alle heiser, garderobeutstyr og alt det utbygger ellers trenger å leie av utstyr, opplyser Atle Bråthen, storkundeselger i Ramirent, og legger til at dette både en stor, viktig og ikke minst langsiktig avtale for Ramirent Øst.

– Vi har et godt samarbeid med Veidekke og har bistått de ved flere andre store OBOS-prosjekter her på Østlandet. Nå gleder vi oss til å hjelpe til med utbyggingen av Lumanders Hage, fortsetter han.

Veidekkes anleggsleder på Lumanders Hage-prosjektet, Roger Dalheim, er også godt fornøyd med samarbeidet.

– Det er jo en stor fordel for den daglige driften at Veidekke og Ramirent kjenner hverandre så godt, påpeker Dalheim, som opplyser at oppstarten av prosjektet på Ensjø har gått bra så langt.

Opphav og kilder: Ramirent

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125