23948sdkhjf

Ole fra Sande: - Dette er en bil jeg trives ufattelig godt i

MENNESKENE PÅ VEIEN
“Kjører asfalt, maskiner og tipp”

  • Sjåfør: Ole Aarbergsbotten
  • Bosted: Sande i Sunnfjord
  • Kjører: Hovedsakelig i gamle Sogn og Fjordane
  • Bil: Volvo FH 16 750
  • Ole har kjørt lastebil i tre og et halvt år. Hen kjører for Ljotebø Transport AS som holder til i Vadheim i Høyanger kommune.
  • Instagram: @oleaarb

“Det har gått i lastebil i familien vår så lenge jeg kan huske. Min bestefar kjørte lastebil, min far driver eget entreprenørfima og kjører der, og min onkel kjører lastebil.

Da jeg tok lappen på C for snart fire år siden, skulle jeg ut på tur alene allerede dagen etter jeg kjørte opp. Da skulle jeg kjøre asfalt fra Førde til et nytt industriområde på Moskog omtrent en mil fra Førde. Der skulle veien asfalteres. Det gikk veldig greit.

I dag kjører jeg asfalt, maskinflytting og tippkjøring på anlegg med min Volvo 2018-modell. Det er en Volvo FH16 750 6x2 trekkvogn. Det fine med denne bilen er den store motoren som gjør at bilen går meget godt med tunge lass i motbakkene. Den er meget god å kjøre, så dette er en bil jeg trives ufattelig godt i.
Er det i tillegg en fin sommerdag og jeg skal frakte asfalt fra Førde til Sogndal, så kan det nesten ikke bli bedre. Da går det gjerne i musikk og podcast på Spotify.

I hverdagen er det for meg viktig å ha gode arbeidskolleger som jeg kan prate dagen lang med. Og en god bil å kjøre.

Utenom jobben gleder jeg meg nå til høsten og hjortejakten. Da går både kvelder og helgene med til jakt når jeg er hjemme.”

Opphav og kilder: Tungt.no

KLIKK for alle artikler i Menneskene på veien.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.141