23948sdkhjf

OPPDATERT: Høstens lastebiltreff, messer og konferanser - oversikt

Transportfolket i Norge har mye sosialt å glede seg til i høst. Og faglig selvsagt.

UPDATE 16. SEPTEMBER: Listen med alle treffene finner du i bunn av artikkelen. Og neste på listen, denne uken, er blant andre Buskerud Cars & Truck Festival.

Festivalen går 17.-19. september i Kongsberg. Arrangøren melder om god interesse og mange har meldt seg på. Blant de som kommer til messen er Sties-bilen og Jotun Paint-bilen. Festivalen arrangeres for fjerde gang, og i år er den i Kongsberg.

I programmet står det blant annet: "Vi åpner portene kl 14 på fredag og innsjekk starter. Vi vil da holde portene åpne fram til kl 23 på kvelden for innkjøring. Selvsagt så er det muligheter for å komme inn etter det, men da må det avtales. Lørdag så åpner vi portene kl 10 for innsjekk og publikum." Sjekk ut mer på facebooksiden til arrangementet...

August var en tøff måned:

Fra 9. august: For dem som er interessert i hvordan verden ser ut fra bileierperspektiv – og en og annen truckers night, er det lurt å følge med på lastebileierforbundets rullende transportturne. Den har nå kommet langt i nord.

Gjennomført allerede: Trøkk n’ Truck festival i Førde 12. til 14. august, med convoy i frå Førde - Oslo - Tretten - Førde og artister for over en million. Eit kjempekjekt arrangement, noko begrensa i år då vi berre hadde 1000 billetter pga korona. Men da vart eit flott treff, stor convoy på slutten og flott gjennomføring med kohorter, koronasertifikat og hurtig testing.

Gjennomført allerede:  Jæren Truckmeet – 13. til 15. august, et deilig sted å være, med flotte biler, herlig stemning, og ikke minst jærske dialekter og humor i bøtter og spann. Reportasje kommer i TransportMagasinet.

Gjennomført allerede: Hardangerfjordtreffet i Jondal 13. til 15. august. Det er jo like trivelig og spektakulært – og omtalt tidligere det også

Gjennomført allerede: Selbutreffet, en nyvinning i år: Lastebiltreffet ble arrangert for første gang 20-22. august ved B.Langseth arena. 

27.

September blir tøff

Gjennomført allerede: Det starter jo med Transportmessa allerede 2. september, og convoy 3. september. Deretter:  

Gjennomført allerede: 10-12. september: FL Buur inviterer til Danmarks største Truck Show 10. – 12. september ved Action House i Løkken (denne kjenner vi ikke fra før).

16-18. september: Tar du sjansen på nok en tur til Danmark midt i september, er messen på Herning minst like sprekkeferdig av nyheter og bransjefolk som Transportmessa. Selv har jeg aldri vært på Herning, men blant mine eldre journalist-kollegaer går det gjetord om de turene. Danskene kan skilte med over 200 utstillere.

17-19. september: Samme helg er det imidlertid et godt og mer lokalt arrangement man kan prioritere, nemlig Buskerud Cars & Truck Festival. I år for i år for fjerde gang. OBS: Dette er flyttet fra Vikersund til Kongsberg

Oktober blir tøff!

8-9.oktober: Litt ut i oktober er det så først svenskenes tur, med Trailer Trucking festival på Mantorp. For dem som liker polish og glamour er Nordic Trophy obligatorisk. Arrangøren skriver «Efter segern 2019 är det Micke Malmberg från Gotland som alltjämt står som regerande mästare efter segern med sitt fantastiska ASG-inspirerade bygge, en Scania S650 som väcker en stor portion nostalgi»

25-26. oktober: Er du seriøs og tenker business og perspektiver og utvikling i hele godtransport- og logistikksektoren, da skal du dessuten spare litt av kruttet til Transport & Logistikk-konferansen på Gardermoen i oktober. Her kommer de virkelige toppfolka. Ikke det at de dermed har så mye smart å si, men du kan etter alt å dømme bedømme vår nye samferdselsminister da. Hvem tror du det blir?

29-31. oktober: Og like etterpå blir det fest igjen. Oslo Motorshow er så mye mer enn lastebil – men for alle med diesel i blodet, bensin i familien og stil på tapetet, er denne hendelsen i slutten av oktober obligatorisk. Dette er stedet hvor drømmene er håndfaste og til å ta på. Og du kan regne med å treffe 40-50.000 likesinnede.

Høstlisten 2021 med linker til arrangementene

Kilde: Tungt.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.063