23948sdkhjf

Oppgradert Toyota Tonero: Økt produktivitet med mindre utslipp

I tillegg til den lovpålagte justeringen til EUs nyeste krav for utslippsnivåer skal Toyota Tonero by på både økt produktivitet og lavere forbruk, i tillegg til å ha en tryggere og mer ergonomisk førerplass.

Produsenten hevder at Toyota Tonero Stage V-serien – med diesel- eller gassmotorer fra 1,5 til 8 tonn – er energieffektiv og mye renere enn det som kreves av den siste EU-forskriften for avgassutslipp for denne maskintypen (Stage V), samtidig som den skal gi brukerne av motvektstrucker flere fordeler. De er naturligvis utstyrt med Toyotas egne industrimotorer som hevdes å være robuste, pålitelige og enkle å vedlikeholde, og som reduserer både drivstofforbruket og vedlikeholdskostnadene. Serviceintervallene på de nyeste Toyota -motorene er blant annet blitt økt betydelig.

Toyota har også utviklet en ny programvare for hele serien som sammen med tilleggsteknologi hevdes å optimalisere kjøreegenskapene og produktiviteten i kombinasjon med sterkere bremseevne.

Les også: Uniformerte tauetraktorer på høy beredskap

Les også: Toyota oppgraderer populær skyvemast

For modeller med løftekapasiteter opp til 3,5 tonn kan kundene velge mellom hydrodynamisk eller hydrostatisk drift.

Nytt dashbord

Tonero er også blitt utstyrt med et nytt ergonomisk dashbord med en ny skjerm, som produsenten hevder både er enkel og intuitiv takket være kontrollene som nå er integrert på ett sted. Indikatorer for hydraulikkolje, hjulposisjon, tilt, dieselpartikkelfilter (DPF), kjøreretning, tid og drivstofforbruk er en del av de nye funksjonene på displayet.

Opphav og kilder: Toyota Material Handling

KLIKK for alle artikler i Truck i fokus.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078