23948sdkhjf

Maskiner og biler: Fossilfrie demodager for både landbruk og annet næringsliv

– Er du på jakt etter en fossilfri maskin? Interessert i hva som kommer av ny teknologi? Eller bare vil teste ut en rekke fossilfrie maskiner og kjøretøy?

Prosjektleder Gabriel Wergeland Krog i «Fossilfrie maskiner» frister med fossilfrie dager den 21. og 22. september på Kalnes vgs. nord for Sarpsborg. Første dag er det landbruket som får mulighet til å teste ut fossilfrie maskiner og løsninger. Andre dag er maskinene tilgjengelige for kommuner og næringsliv.

– Vi håper at næringsliv og kommuner som har planer om å skifte ut eller oppgradere maskinparken sin, eller er interessert i den kommende teknologien vil være interessert i å få prøvd disse løsningene «hands on» og i sitt naturlige miljø. Maskinene vil være alt fra små gartnermaskiner til store lastebiler, hjullastere og så videre, sier Wergeland Krog.

I tillegg vil det bli holdt en rekke foredrag som kan være til hjelp i jakten på den riktige løsningen, og tips og triks til innkjøp. Arrangementet er gratis, og en rekke importører er på plass for å svare på spørsmål.

Arrangøren minner om at arrangementet krever påmelding grunnet korona. Her er påmeldingslenken: https://klimaostfold.no/events/fossilfrie-dager-2021/

KLIKK for alle artikler i Tungt og fossilfritt.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078