23948sdkhjf

DHL Express: Kåret til verdens beste arbeidsplass

I forrige måned ble DHL Express kåret til Europas beste arbeidsplass. Nå er selskapet også blitt plassert øverst på listen over World’s Best Workplaces 2021.

FOKUS PÅ MEDARBEIDERE: Bak førsteplassen ligger ti år med kontinuerlig forbedring og investering i de ansatte, og et avansement fra åttende plass i 2017 og andreplass i fjor.

 

Det er bare en måned siden DHL Express ble kåret til Europas beste arbeidsplass i den årlige rangeringen publisert av Great Place to Work (GPTW) i samarbeid med Fortune Magazine. Nå har selskapet også gått til topps i deres kåring av «World’s Best Workplaces 2021».

Stort arbeid i å motivere 111.000 medarbeidere

– Siden 2009 har DHL Express opplevd en transformeringsepoke styrt av selskapets Focus-strategi. I denne strategien er vårt formål å motivere mennesker som jobber hos oss og å bli den foretrukne arbeidsgiveren, uttaler John Pearson, adm. direktør i DHL Express i en pressemelding.

– For et selskap med 111.000 ansatte som opererer i 220 land og med forskjellige sedvaner, var dette et modig trekk. Det som driver meg hver dag er vår tro på mennesker og deres evne til å levere «excellence» til våre kunder og hverandre. Gratulerer til alle kollegaer som gjør dette mulig, fortsetter Pearson, og legger til at han aldri har vært mer stolt over å være en del av dette selskapet.

Suksessfaktoren: Certified International Specialist

DHL Express legger stor vekt på å verdsette arbeidet til de ansatte, og Focus-strategien var et av mange innovative DHL-programmer som GPTW-prisen har anerkjent. Strategien er rettet mot Deutsche Post DHL Group sitt mål om å bli det foretrukne valget av arbeidsgiver, investering og leverandør i verden. ifølge DHL Express er nøkkelen til suksessen Certified International Specialist (CIS), et program som ble introdusert i 2009 for å styrke den kulturelle og utviklingsmessige bedriftskjernen basert på kundefokus og tillit. CIS inkluderer inspirerende opplæring og engasjement fra seniorledere i bedriften som oppmuntrer, anerkjenner og belønner viktig adferd.

Mange initiativer

– Et av de viktigste elementene i vår strategi er fokuset på menneskene som jobber i DHL Express. Uten engasjementet fra våre enestående ansatte ville vi ikke kunne levere den kvaliteten til våre kunder som vi gjør i dag, sier Regine Büttner, Executive Vice President HR, DHL Express.

Hun legger til at de er veldig stolte over hvordan initiativene deres og HR-innsatsen rundt elementene «Digital People», «Developing People», «Diverse People», «Healthy People» og «Giving Back to People» har utviklet seg, og at engasjementet lønner seg.

World's Best Workplaces 2021

  1. DHL Express, Tyskland
  2. Cisco, USA
  3. Hilton, USA
  4. AbbVie, USA
  5. Salesforce, USA
  6. 3M, USA
  7. SC Johnson, USA
  8. Amgen, USA
  9. SAP, Tyskland
  10. Roche, Sveits

Kilde: Great Place to Work

Kilde: DHL Express, Great Place to Work

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Lastebiler over 16 tonn: Elektrisk boost i novembertallene
Oppdatert med novembertall: Lastebiler over 16 tonn - "alternative" drivstoff
Selges: Svensk selskap kjøper to selskaper fra Gjermundshaug Gruppen
ASKO Transport kjøper elektrisk: - Vi kan få et positivt regnestykke på disse lastebilene
Rv.94: Eneste innfartsvegen til Hammerfest er ute på anbud
RETRO: E6 Korgfjellet, den gang det kun var en vinter igjen til tunnel!
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
PlastForum NO

Send til en kollega

0.094