23948sdkhjf

Drammen: Bravida fikk nok en kontrakt til det nye sykehuset

Bravida har fått en kontrakt på rundt 104 millioner kroner på leveranser av gass- og trykkluftanlegg til sentralbygget til nytt sykehus i Drammen.

Andre på kort tid: I oktober fikk Bravida en stor kontrakt for alle elektriske installasjoner i sentralbygget.

Det er Prosjektorganisasjonen til nytt sykehus i Drammen (PNSD) som på vegne av Helse Sør-Øst inngikk den nye avtalen med Bravida Norge AS om leveranse av anlegg for medisinske gasser og trykkluft til det 90.000 kvm store sentralbygget.

Leveransene inkluderer anlegg for medisinske gasser, medisinsk luft og instrumentluft til den kliniske driften på sykehuset samt leveranse av laboratoriegasser og teknisk trykkluft til laboratorieavdelinger og tekniske arealer. Prosjektet starter opp i april 2022, opplyser Bravida.

Verdsetter partner med høy kompetanse

– Avtalen med Bravida gjør at vi har med oss en partner med høy kompetanse innenfor fagområdet. Bravida er en erfaren entreprenør som vi ser fram til å samarbeide med, sier Arnstein Hodne, prosjektdirektør nytt sykehus i Drammen.

Tore Bakke, adm. direktør i Bravida Norge, sier det er en stor tillitserklæring å bli tildelt oppdraget. Han legger til at spesialområdet gass- og trykkluftanlegg er et viktig satsningsområde både innenfor prosjekt og service for Bravida, og at denne kontrakten derfor er spesielt viktig for selskapet.

Opphav og kilder: Bravida

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094