23948sdkhjf

Hogia inngår partnerskap med Level 9: Skal tilby transportørene bedre systemstøtte

Hogia Transport Systems AS (HTS) styrker sin satsning innen transport og avfallsbransjen og inngår et partnerskap med Level 9.

Samlet vil selskapene kunne tilby kundene et verktøy som gir bedre innsikt, økt inntjening og tryggere beslutninger.

 

HTS tilbyr ordre og planleggingssystem for transport og avfallsbransjen i dag. Level 9 analyse og kontroll tilbyr et analyseverktøy spesielt utviklet for transport- og avfallsbransjen. Samlet vil selskapene kunne tilby kunder et verktøy som gir bedre innsikt, økt inntjening og tryggere beslutninger, hevder HTS i en pressemelding.

− For HTS så handler dette om å verdi øke tjenestene og leveransene til våre kunder, sier daglig leder Thomas Karlsen (bildet).

− Et verktøy som kan samle data fra flere systemer og vise frem dette på en enkel måte, både aggregert og spisset ned på enkelt området er spennende og etterspurt. Et dashbord som styringsverktøy der data og informasjon samles og struktureres på ett sted. Kildene vil være økonomi og driftsdata, med mulighet for mer, fortsetter han.

Samler all styringsinformasjon

− Level 9 leverer løsninger som gir bedre oversikt og kontroll i egne virksomhet, sier daglig leder Espen Haldorsen (bildet). Han forteller at de har laget en standardisert løsning for Hogia kunder som samler all styringsinformasjon og gjør det enklere for brukerne å ta riktige beslutninger.

– Vi ser frem mot et samarbeide med Hogia og skal sammen levere en mer komplett systemstøtte til gamle og nye kunder i transportbransjen, sier Haldorsen, som mener HTS sine kunder vil kunne få tilbud om noe mer enn de får i ett system i dag. Et verktøy for bedre virksomhetsstyring, oversikt og kontroll. Integrasjoner gjør at data hentes ut av de ulike systemene og vises i et web dashbord, sammenstilt og spisset.

Kilde: HTS

Artikkelen er en del av vårt tema om Smartlogistikk og systemer.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079