23948sdkhjf

Mekaniker søkes: Det loves tøffe, utfordrende og krevende arbeidsforhold

Spisse fjell og is så langt øye kan se. Isolert, utilgjengelig, men fengslende vakkert.

EKSOTISK STILLINGSUTLYSNING: Hvert år kommer muligheten til å bli en del av overvintringsteamet til Norsk Polarinstitutt.

Teamet består av seks nøye utvalgte personer som det neste året gis ansvar for driften av Troll forskningsstasjon i Dronning Maud Land. Nå søkes det etter en mekaniker.

Og du må være rask hvis dette frister. Søknadsfrister er 31. januar 2022. Se stillingsutlysningen på stillingsarena.no.

Stort ansvar i spektakulære omgivelser

Dronning Maud Land er delen av det antarktiske kontinent mellom 20° vestlig til 45° østlig lengde som utgjør Norges territoriale krav i Antarktis.

Som Trollstasjonens mekaniker vil du ha ansvar for drift og vedlikehold av stasjonens dieselelektriske kraftproduksjonsanlegg, kjøretøy og anleggsmaskiner. Kjøretøy- og maskinparken på stasjonen består i hovedsak av tråkkemaskiner, hjullastere, beltevogner og gravemaskiner.

Overvintringsperioden på Troll er ca. 13 måneder.

I stillingsinnstruksen står det at stillingen krever at du har fagbrev innen mekaniske fag og lang erfaring fra reparasjon og vedlikehold på tyngre kjøretøy/anleggsmaskiner. Det er bra hvis du har maskinførerbevis (M2, M4 eller M20) og kranførersertifikat (G8).

Videre må du også ha solid maskinkunnskap, erfaring fra drift av aggregater, sveising, hydrauliske anlegg og feilsøking på disse. Du må også ha erfaring fra motordiagnose og bruk av diagnoseutstyr, samt kjennskap til ulike oljetyper og prøvetaking.

Kilde: Norsk Polarinstitutt

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109