23948sdkhjf

Toyota svarer: Nå kommer Hilux GR SPORT

Pickup-lederen strammer grepet og lanserer enda en utstyrsvariant.

Skal du selge pickuper MÅ du ha spesialversjoner og ferdig spekka utstyrsversjoner helst med egen styling. Se bare på Ford Ranger som du nå kan bestille i XLT, Limited, Wildtrack og Raptor. I tillegg har man spesialversjonene MS-RT, Stormtrak, Wolftrak og Raptor Special Edition.

Toyota Hilux kan bestilles i utstyrsnivåene SR, SR+ Invincible X og selvsagt kan du stikke bort til Arctic Trucks og gå bananas i deres brosjyrer i tillegg, men det er ikke offisielt Toyota.

Til sommeren skal Toyota Hilux GR SPORT dukke opp hos forhandlerne med rallyinspirert ytelse og stil. ( som høres ut som et direkte tilsvar på Ranger MS-RT)

Motoren er den "nye" 2,8-literen med 204 hk og 500 Nm som vi allerede har skrytt av, mens det mest synlige blir eksklusive GR-detaljer i eksteriør og i kupéen.

Bedre på veien

Toyota har forbedret fjæringen (nye støtdempere og fjærer foran) for å oppnå bedre kjøreegenskaper med økt kontroll, respons og veigrep. I tillegg skal utgaven ha fått ytterligere demping av støy og vibrasjoner.

Mer utstyr

Utstyrsspesifikasjonene er utvidet fra Invincible utstyrsgrad og inkluderer LED-lykter, kombinasjonslykter, nøkkelfri sentrallås, startknapp, klimaanlegg med to soner, nedstigningskontroll og automatisk LS-differensial.

Opphav og kilder: Toyota Norge

KLIKK for alle artikler i Varebil pickup elbil.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063