23948sdkhjf

Hendrik fra Sandefjord: - Han kjørte graver’n så kontrollert og nøyaktig

GRØFTENS HELTER
“Jeg hadde også lyst til å få til det"

  • Helten: Hendrik Thorleif Hückel
  • Bosted: Sandefjord
  • Maskin: Cat 315 next gen
  • Hendrik har jobbet i anleggsbransjen siden 2014, og jobber i dag for Fjord Anlegg AS i Tjodalyng i Vestfold.
  • Instagram: @cat_hendrik

“Jeg ble inspirert inn i anleggsbransjen av en kar som har kjørt graver siden han var seks år gammel. Han kjørte graver’n så kontrollert og nøyaktig, og jeg hadde også lyst til å få til det.
Det beste med denne jobben er at jeg jobber rundt omkring Sandefjord, Tønsberg og Larvik, så jobben er veldig variert men allikevel er jeg hjemme hver kveld siden jeg bor i Sandefjord.

Det kuleste oppdraget mitt så langt er nok ett prosjekt hvor det skulle settes opp et bygg med 20 enheter. Det var i et område hvor vi sprengte ut og knuste veldig mye stein. All denne steinen kunne vi bruke igjen på det prosjektet.  

I graveren hører jeg stort sett på musikk eller sitter i telefonen mens jeg jobber. Det er enten med kolleger eller andre sjåfører.

Da vi skulle ha ny gravemaskin var jeg så heldig å få lov til å velge hvilken jeg ville kjøre. Det ble en Cat 315 Next Gen i 15 tonns klassen.

Om tre år ser jeg meg selv som gravemaskinsjåfør. Det er en jobb hvor jeg trives godt, og hvor jeg blir utfordret hver dag.

Opphav og kilder: Tungt.no

KLIKK for alle artikler i Grøftens helter!.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079