23948sdkhjf

Silje Skogstad: Fra toppstilling i Deutsche Post DHL til konserndirektør i Posten

Etter 18 år i Deutsche Post DHL Group, senest som Senior Vice President for Corporate Strategy, blir Silje Skogstad Postens nye konserndirektør med ansvar for strategi og kommunikasjon.

Skogstad bor i dag i nærheten av Bonn. I løpet av sommeren flytter hun hjem til Norge med mann og to barn og begynner i sin nye rolle i september.

Silje Skogstad har over 25 års erfaring innen både strategi og kommunikasjon, i tillegg til solid erfaring fra post- og logistikkbransjen. I 18 år har hun jobbet i ulike roller for Deutsche Post DHL Group på hovedkontoret i Bonn. Her har Skogstad siden 2014 hatt rollen som Senior Vice President for Corporate Strategy-avdelingen, hvor hun blant annet har hatt ansvar for å utvikle og implementere selskapets konsernstrategi og bærekraftstrategi. Skogstad har også tidligere ledet selskapets globale eksterne kommunikasjon med ansvar for presse, omdømmebygging, thought leadership og sosiale medier, opplyser Posten Norge i en pressemelding.

Strategi og kommunikasjon – en unik kombinasjon

– Jeg har over lang tid vært imponert over hvordan Posten og Bring bruker innovasjon og digitalisering til å løse store bærekraftutfordringer, samtidig som det skaper tjenester som gjør hverdagen enklere for kundene, sier Silje Skogstad.

Hun legger til at kombinasjonen av strategi og kommunikasjon er unik ved at den både støtter forretningsutviklingen med markedsinnsikt og analyse, og samtidig viser et bredt publikum hvordan post, transport og logistikk holder samfunnet i gang.

– Her er Posten Norge nyskapende, fastslår Skogstad.

Konsernsjef Tone Wille er godt fornøyd med å ha fått på plass en konserndirektør med så bred og solid kompetanse.

– Det er en styrke at vi får inn en konserndirektør med så solid erfaring fra et av de største selskapene i bransjen. Jeg er trygg på at hun vil lede konsernstaben på en god måte, og hun vil tilføre konsernledelsen nye perspektiver med sin internasjonale erfaring, sier Wille.

Opphav: Posten

KLIKK for alle artikler i Nytt om navn.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Lars fra Lillehammer: - Jeg storkoser meg bak rattet i bilen og spakene på krana
E-Trans med fem nye Scania: - Tungt terreng og tung last krever sterke trekkvogner
Jan Ove Halsøy: Bransjens våpendrager
Norsk Vann: Nå er tallet 360 milliarder
Nok en driftskontrakt utlyst, nå i Nordfjord
Kronerulling: Historien om de norske bankbussene
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
PlastForum NO

Send til en kollega

0.078