23948sdkhjf

Bulk skal etablere flere logistikkbygg ved Gardermoen

Bulk Industrial Real Estate har kjøpt en tomt på 50 mål med opsjon på kjøp av ytterligere 213 mål på Herstua næringsområde noen få kilometer nord for Oslo lufthavn Gardermoen.

Planen er å bygge og leie ut topp moderne logistikk- og lagerbygg.

Tomten ligger mellom Maura og Nordmokorset med nærhet til både Oslo lufthavn Gardermoen, E6 og E16.

– Herstua er ideelt plassert og vi regner med stor etterspørsel fra ledende logistikk- og distribusjonsaktører, uttaler Nina Hage, leder for Bulk Industrial Real Estate i en pressemelding fra selskapet. – Nå ser vi frem til å samarbeide med kommunen for å utvikle området slik at det både skaper verdier lokalt, men også ivaretar hensynet til natur og lokalmiljø, fortsetter hun.

Les også: Leman utvider stort i Vestby

Styrker satsingen på aksen Moss - Gardermoen

Bulk Industrial Real Estate er en av landets fremste industrieiendomsutviklere og -forvaltere. Kjøpet av tomten på Herstua er selskapets første etablering i Nannestad kommune og er et ledd i Bulks satsing på aksen Moss - Gardermoen som er spesielt viktig for logistikk- og distribusjonsvirksomheter. Bulk er fra før etablert i både Moss, Vestby, Vinterbro, Ausenfjell, Lindeberg, Gardermoen og Eidsvoll. Siden starten i 2006 har selskapet bygget, og har under oppføring, mer enn 500.000 kvadratmeter industribygg for kunder som XXL, Postnord, Nille, Bring, Dachser og DSV.

Opphav og kilder: Bulk

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125