23948sdkhjf

Bring får sin fjerde AutoStore

Bring har besluttet å bygge enda et automatisert AutoStore-anlegg, denne gangen på Østlandsterminalen utenfor Oslo.

Swisslog skal levere det fjerde AutoStore-anlegget til Brings nordiske satsning «Shelfless».

Automasjonsløsningen bygges i direkte tilknytning til den eksisterende pakketerminalen, noe som gjør det mulig å korte ned ledetidene i håndtering og skape en effektiv helhetsløsning. Installasjonen av anlegget starter tidlig i første halvdel av 2023 når det nye tilbygget står ferdig på Østlandsterminalen, opplyser Swisslog i en pressemelding.

Les også: Bring etablerer sitt tredje fullautomatiserte lager

Etter at selskapet i fjor inngikk en rammeavtale med Bring Parcels om levering av lagerautomatisering til logistikkselskapets nye fulfillmentløsning «Shelfless», er et slikt allerede lokalisert på Berger nord for Oslo og anlegg er under oppføring i Rosersberg utenfor Stockholm og i Køge utenfor København. Den nye helautomatiserte lagerløsningen blir dermed den fjerde i sitt slag som etableres i Norden i samarbeid med Swisslog.

– På Østlandsterminalen vil vi bruke den kompakte og energieffektive AutoStore-løsningen fra vår automasjonspartner Swisslog. Størstedelen av leveransene vil være fossilfrie og skje kun få timer etter at kunden har bestilt varene sine på nett. Med denne store nordiske satsingen vil vi kunne tilby både raskere og grønnere leveranser, sier Tobias Åbonde, nordisk direktør i Shelfless.

42.000 kasser og 70 roboter

Swisslogs rammeavtale med Bring strekker seg over fem år og innebærer at Swisslog leverer alle AutoStore-løsninger til Brings nordiske anlegg. Leveringen til Bring Shelfless Østlandet består av en AutoStore med 42.000 kasser, 70 roboter, 10 porter med pick-to-light-teknologi, 7 innlagringsstasjoner og Swisslogs SynQ AutoStore Software.

– Vi er stolte og beæret over å ha blitt valgt som partner for Brings offensive lagerautomatisering. Det er en stor tillit vi har fått og vi vil gjøre vårt ytterste for å fortsette å innfri Brings høye forventninger. Dette er det andre AutoStore-anlegget som vi leverer til Bring i Norge, noe som styrker Swisslogs posisjon som Norges ledende leverandør av integrerte logistikkløsninger, uttaler Christian Walby, salgssjef for AutoStore i Swisslog.

Kilde: Swisslog

KLIKK for alle artikler i Lager og logistikk.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094