23948sdkhjf

Vei og Anlegg 2022: Rosendal auksjonerer bort minigraver til inntekt for Ukraina

Doosan-importøren, sammen med ni andre anleggsaktører, går sammen om å auksjonere bort en Doosan DX10 under messa.

Med bakgrunn i scenene vi har sett fra Ukraina den siste tiden, ønsker Rosendal Maskin AS å ta et initiativ i forbindelse med messen Vei & Anlegg 11.-14.mai.

- Her vil vi bidra til å sette fokus på Ukraina, og gi et bidrag som kan hjelpe mennesker i nød, forklarer daglig leder Tor Anders Høgaas.

Går til Røde Kors og Ukraina

Rosendal Maskin AS ønsker derfor å auksjonere bort en pent brukt Doosan DX10 med antatt markedsverdi på over 150.000 kr. Maskinen har blitt pusset opp og blitt som ny, og den er foliert med elementer av gult og blått. Salgsprisen vil gå uavkortet til Røde Kors, øremerket nødhjelp i Ukraina.

Rosendal Maskin vil i samarbeid med Auksjonen.no selge denne på auksjon under Vei & Anlegg. Auksjonen.no vil gjennomføre auksjonen kostnadsfritt under messen og vil ha ansatte til å bistå med budgivning, og skape oppmerksomhet rundt denne auksjonen.

- Vi har ikke gjort dette alene, og vil takke våre samarbeidspartnere og leverandører som bidrar økonomisk til at prosjektet lar seg gjennomføre, understreker Høgaas.

Med på prosjektet er:

Doosan Infracore Europe
Gjerstad Products
SMP Parts 
Engcon
BNP Paribas
Nordea Finance
Norsecraft Tec AS
Continental Dekk Norge AS
Auksjonen.no

Opphav og kilder: Rosendal Maskin

KLIKK for alle artikler i Ukraina.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078