23948sdkhjf

Bertelsen & Garpestads tredje oppkjøp i år: Kjøper 50 prosent av Brødrene Thorkildsen

Bertelsen & Garpestad og TT Anlegg vil eie 50 prosent hver av Brødrene Thorkildsen AS etter dette oppkjøpet.

Bertelsen & Garpestad AS kjøper 50 prosetn av Brødrene Thorkildsen AS fra Vanse i Farsund. TT  Anlegg AS eier og vil fortsatt eie de resterende 50 prosetn. Avtalen ble signert 16. mai.

Dette melder B&G på sine nettsider.

Dette er det tredje oppkjøpet selskapet gjør i løpet av 2022: B&G kjøpte 51 prosent av K.J. Bjerkreim AS i mars og 50 prosent av BG Suldal i januar.

Br. Thorkildsen er et velrennomert familieselskap som har drevet i 40 år og har 75 ansatte inklusive 6 lærlinger og 70 maskinenheter med en ordrereserve på over 100 millioner kr.

I følge Proff.no var omsetningen i 2020 på 209 millioner kroner, men med et negativt driftsresultat.

Fra Brødrene Thorkildsen vil Knut Helge Thorkildsen (daglig leder) og Roy Steeven Thorkildsen (styreleder) fortsatt fortsatt jobbe i firmaet for å sikre en god kontinuitet. Firmaet vil forbli et lokalt firma i Vanse. 

- Nye og gamle eiere har stor tro på at dette vil styrke firmaet på lengre sikt. To solide eiere i bransjen med god kunnskap vil kunne tilføre synergier på innkjøp , kompetanse , utførelse og også mulighet til å regne på større jobber, står det i meldingen.

Det er driftsselskapet som blir kjøpt og eiendommer holdes utenfor.  Selskapet blir en strategisk samarbeidspartner på Sørlandet og sammen med TT Anlegg ser B&G frem til å videreutvikle firmaet.

Regionalt og nasjonalt

- Br. Thorkildsen er kjent for å ha gode, flinke ansatte og B&G har allerede i dag ca. 20 personer innleid fra firmaet. Brødrene Thorkildsen har på lik linje med B&G kultur for å reise ut for å ta jobber. Dette oppkjøpet vil styrke muligheter for å ta større jobber regionalt og nasjonalt.

Bertelsen & Garpestad AS har 280 ansatte og omsetter for ca. 1.3 milliarder i året. Ordrereserven er på over 3 milliarder kroner. Konsernet omsetter for 2 milliarder i året og har ordrereserve på over 4 milliarder kroner.

Kilde: Bertelsen & Garpestad

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093