23948sdkhjf

Scanfreight satser på sjø og fly

Etter hovedsakelig å ha hatt fokus på veitransport de første fem årene, satser Scanfreight nå på å bli en sterkere totalleverandør av alle typer frakter til sine kunder.

Med etableringen av Scanfreight Air & Sea AS tilbys nå fly- og sjøfrakt til både nye og eksisterende kunder.

Fra 1. august er selskapet i full drift med to nye ansatte som har lang erfaring, og den kompetansen som skal til for å serve eksisterende og nye kunder med den kvaliteten og servicegraden som vi ønsker å tilby våre kunder, skriver Scanfreight på sine nettsider.

Jan Peter Svartbekk er ansatt som Business Development Manager. Han har 15 års fartstid fra USS gruppen hvor han først hadde ni år hos Norsk Land & Sjøtransport AS som agent for Hanjin Shipping Co., Ltd. Deretter gikk han over i rollen som Commercial Manager og de siste årene som General Manager og Managing Director i Spedman Global Logistics AS.

Helena Elstad Monsen er ansatt som Operations Manager. Hun har 12 års erfaring fra USS Gruppen der hun var ansatt som freight forwarder i Transaseco AS før hun gikk over i tilsvarende stilling i Spedman Global Logistics AS. De siste fire årene har hun vært Sea Freight Manager i samme selskap.

Kilde: Scanfreight

KLIKK for alle artikler i Nytt om navn.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109