23948sdkhjf

VIS DITT BILDE: Lastebil i arbeid - hvilken type kjøring har de flotteste bildene?

Er det kranbilene, flisbilene eller en av de andre kategoriene som kan vise oss det tøffeste bildet?

TUNGBIL I ARBEID: Du tar bilde og legger det inn, så enkelt er det. Lastebilfolket får deretter stemme over hvilket bilde som er det grommeste.

Fra hvilken type kjøring får vi de beste og mest gromme bildene av lastebiler? Er det kran, tømmer, flis, betong, stykkgods, renovasjon - eller alt mellom?

På facebooksidene til Kranbilfolket, Flisbileliten, Norske kontinentbiler og Norges fineste lastebil finner vi mange gode bilder.

Otto W Waale er administrator på facebooksiden til Flisbileliten Norge. De er blant flere facebooksider som kårer månedens bilde innenfor sin type kjøring.

- Det som kjennetegner et vinnerbilde er motivet av en ren og pen bil. Flisbil-gjengen er flinke til å stelle med bilene, og de har blant annet mye lys på bilene sine, sier Waale.

Men hvilken type kjøring er det som gir de kuuleste, råeste og tøffeste bildene???

Nå må entusiastene mobilisere og vise hvem som er best. Legg inn bilder i vår facebookpost og skriv samtidig hvilken type kjøring bildet tilhører. Topp 10 belønnes med heder, ære og oppmerksomhet på tungt.no.

Bilder legges inn i kommentarfeltet i denne facebookposten...

Her er de ulike typene kjøring

  1. Kran
  2. Tømmer
  3. Betong
  4. Flis
  5. Stykkgods
  6. Renovasjon
  7. Container
  8. Bulk
  9. Massetransport
  10. Spesialtransport

SLIK GJØR VI DET: Tungt.no plukker ut tre bilder fra hver type kjøring som går videre til en finale. I finalen kan alle stemme over hvilket bilde som er verdt heder og ære. Frist for å legge inn bilder er onsdag 31. august.

Kilde: tungt.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094