23948sdkhjf

Bring Warehousing etablerer seg i OLD

Fabritius har inngått en leiekontrakt med Bring Warehousing på et ca. 10.000 kvm stort nybygg i Oslo Logistikkpark Drøbak (OLD).

Bring blir den tredje aktøren til å flytte inn i nye Oslo Logistikkpark Drøbak (OLD) og tomten begynner å nærme seg byggeklar. Fra før har Fabritius inngått leiekontrakter med 360 Logistics AS og Scanfreight AS.

Bring Warehousing og Fabritius har etter en god samarbeidsperiode landet på et prosjekt som vil gi Bring de rammevilkårene de trenger rundt arealer for videre vekst. Bygget vil være et moderne lager- og logistikkbygg tilpasset Bring sine behov og ha en miljøprofil med BREEAM Very good sertifisering og solcelleanlegg på taket. A Bygg Entreprenør skal stå for oppføringen av bygget, opplyser Fabritius.

Les også: Fabritius har tegnet de første leiekontraktene i OLD

– Med vårt nye moderne anlegg i Drøbak på plass til neste år vil vi øke kapasiteten og vi får en attraktiv beliggenhet. Det er viktig for en logistikkvirksomhet som oss å kunne tilby rask og effektiv distribusjon, sier Stefan Einarsson, daglig leder i Bring Warehousing,.

Planlegger utbygging av 190.000 kvm logistikkbygg

– Dette er et nytt stort område, hvor vi har jobbet i mange år og investert store beløp for å kunne tilby et nytt stort Oslonært lagerområde. Bring Warehousing vil være en spennende tilvekst til parken og vi ser veldig frem til å fortsette det gode samarbeidet, sier daglig leder i Fabritius, Asgeir Solheim.

Bring blir den tredje aktøren til å flytte inn i nye Oslo Logistikkpark Drøbak og tomten begynner å nærme seg byggeklar. Fra før har Fabritius inngått leiekontrakter med 360 Logistics AS og Scanfreight AS.

Oslo Logistikkpark Drøbak (OLD) har en netto tomtestørrelse på 477 dekar og ligger like ved nedkjøringen til Oslofjordtunnelen og med kort avstand til E6. Her planlegger Fabritius for drøye 190.000 kvm med lagerbygg når området er ferdig utviklet.

Opphav og kilder: Fabritius

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Utbytterikt for Veidekke som økte omsetningen i 2022
Nytt navn: Anlegg Nordvest AS blir til Allgrunn AS
Blakkesrud bru i Eidsvoll er utbedret
Kjempestreik innen transport – tog, fly og havner rammes
Betonmast bygger for Horten Industripark for 840 millioner kroner
Ådalen Truck AS: Stiler mot 1000 solgte Hangcha-trucker i år
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.11