23948sdkhjf

Blue Robot får partner i Danmark

Norske Blue Robot AS melder om stor interesse for deres kubebaserte lagringssystem også fra utlandet og har inngått en partneravtale med Hans Schourup A/S som skal tilby det på det danske markedet.

Blue Robot inngikk avtale med sine første salgspartnere i Norge tidligere i år og har allerede vunnet flere kontrakter innen kubebasert lagerautomasjon, hevder selskapet.

– Siden oppstart har vi blitt kontaktet av store og små selskaper fra hele verden som ønsker å selge våre løsningeruttaler daglig leder i Blue Robot, Arnor Jonasson i en pressemelding.

– Vi har holdt fast på vår strategi om å utvide markedene hvor vi opererer i et bærekraftig tempo. Det har vært viktig for oss å sikre nok erfaring både med løsningen og behovene før vi utvider, fortsetter han.

Danmark første eksportmarked

Blue Robot hadde i utgangspunktet planer om salgsstart i Danmark først på nyåret, men Jonasson sier at de opplevde full klaff med Hans Schourup.

– De har akkurat den kompetansen, tankesettet og erfaringen vi ser etter i en partner, styret var dermed enstemmige i at dette ikke var noe å vente med, sier forteller han.

Hans Schourup A/S opplyser å være en av Danmarks ledende leverandører av automatiserte lagringsløsninger og tilbyr blant annet ulike lagerautomater og autonome roboter.

Adm. direktør Troels H. Jensen forteller at de har jobbet med SMBer i Danmark i mange år og hjulpet til med optimalisering og effektivisering av lagring og håndtering. Nå ønsker selskapet å spre fordelene med automatisering til alle nivåer av selskaper i Danmark basert på rammeverket og utfordringene de står overfor.

– Vi ser det som en del av vårt oppdrag å presentere og tilby de beste og mest fremtidssikre automatiseringsalternativene for våre kunder og her passer Blue Robot perfekt inn, uttaler Jensen.

Opphav og kilder: Blue Robot

KLIKK for alle artikler i Lager og logistikk.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094