23948sdkhjf

Blue Robot får partner i Danmark

Norske Blue Robot AS melder om stor interesse for deres kubebaserte lagringssystem også fra utlandet og har inngått en partneravtale med Hans Schourup A/S som skal tilby det på det danske markedet.

Blue Robot inngikk avtale med sine første salgspartnere i Norge tidligere i år og har allerede vunnet flere kontrakter innen kubebasert lagerautomasjon, hevder selskapet.

– Siden oppstart har vi blitt kontaktet av store og små selskaper fra hele verden som ønsker å selge våre løsningeruttaler daglig leder i Blue Robot, Arnor Jonasson i en pressemelding.

– Vi har holdt fast på vår strategi om å utvide markedene hvor vi opererer i et bærekraftig tempo. Det har vært viktig for oss å sikre nok erfaring både med løsningen og behovene før vi utvider, fortsetter han.

Danmark første eksportmarked

Blue Robot hadde i utgangspunktet planer om salgsstart i Danmark først på nyåret, men Jonasson sier at de opplevde full klaff med Hans Schourup.

– De har akkurat den kompetansen, tankesettet og erfaringen vi ser etter i en partner, styret var dermed enstemmige i at dette ikke var noe å vente med, sier forteller han.

Hans Schourup A/S opplyser å være en av Danmarks ledende leverandører av automatiserte lagringsløsninger og tilbyr blant annet ulike lagerautomater og autonome roboter.

Adm. direktør Troels H. Jensen forteller at de har jobbet med SMBer i Danmark i mange år og hjulpet til med optimalisering og effektivisering av lagring og håndtering. Nå ønsker selskapet å spre fordelene med automatisering til alle nivåer av selskaper i Danmark basert på rammeverket og utfordringene de står overfor.

– Vi ser det som en del av vårt oppdrag å presentere og tilby de beste og mest fremtidssikre automatiseringsalternativene for våre kunder og her passer Blue Robot perfekt inn, uttaler Jensen.

Opphav og kilder: Blue Robot

KLIKK for alle artikler i Lager og logistikk.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Multiconsult avsluttet 2022 med knalltall
Pon Equipment Norge har fått ny sjef: Ole-Petter Holene (46)
Scania Winter 2023 - tid for omstilling
Veidekke: Bygger enda flere boliger på Lillestrøm
Tyveriraidene: Krise på mandag, fikset på torsdag - kostnad over 300.000 kroner
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.11