23948sdkhjf

Tavleproduksjon: Kamic Group vokser i Norge ved oppkjøpet av Tavlebyggern AS

Kamic Group AB har kjøpt alle aksjene i norske Tavlebyggern AS. Selgerne er Bjørn Stengrimsen og Thomas S. Pettersen.

TAVLEBYGGING: Bedriften Tavlebyggern ble etablert i 1997, og prosjekterer, bygger og monterer komplette lavspenningstavler, distribusjonstavler og automatikkfordelinger.

Selskapet har 15 ansatte og en årlig omsetning på ca. 60 millioner kroner.

– Tavlebyggern er vårt fjerde oppkjøp innen tavlebygging i Oslo-regionen på relativt kort tid. Med sterke underliggende trender i form av økt elektrifisering i samfunnet generelt, samt innføring av stadig smartere teknologi for automatisering i industri og eiendom, har vi et optimistisk syn på utviklingen innen elektroteknologi, sier sier Fredrik Celsing, konsernsjef i Kamic Group i dagens pressemelding.

Han beskriver Tavlebyggern AS som en bedrift med stor kunnskap, en særegen serviceinnstilling og entreprenørånd, og ønske selskapet velkommen inn i Kamic-familien.

Tidligere medeier og daglig leder i Tavlebyggern, Bjørn Stengrimsen, vil fortsette å lede selskapet etter oppkjøpet. Organisatorisk inngår Tavlebyggern nå som et selvstendig selskap i Kamic Groups forretningsområde Installasjon under ledelse av forretningsområdesjef Johan Karlsson.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Kamic Group

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094