23948sdkhjf

Velger DP Filter på grunn av kvalitet og pris

Hundrevis av bedrifter sparer både tid og ressurser med en enkel og ryddig filteravtale. “Vi er godt fornøyde med filteravtalen vi har med DP Filter”, sier mekaniker Eirik i entreprenørfirmaet Ottar Skjold Maskin.

DP Filter har i over 40 år levert kvalitetsfiltre tilpasset maskiner og kjøretøy i det norske markedet til hundrevis av bedrifter. De har på denne tiden opparbeidet seg til å bli en av landets største selskap innen levering av filter. Med et oversiktlig filtersystem sørger de blant annet for at kundene opplever effektivitet på arbeidsplassen, økt vekst og sikrer samtidig langsiktige kundeforhold.

– “Vi bruker DP Filter på grunn av kvalitet og pris. Siden vi er en miljøfyrtårnbedrift så er det også greit for oss å handle hos et selskap som har fokus på miljøet”, forteller Eirik. Som mekaniker er det han som har ansvaret for alt innen vedlikehold og bestilling av det de trenger av filter og deler til maskinparken hos Ottar Skjold Maskin. Entreprenørfirmaet tar på seg gravearbeid for private, næring og offentlige kunder, hvor kundeporteføljen hovedsakelig er lokalisert på Haugalandet og i Sunnhordland-regionen.

Enkel bestilling

Filtersystemet til DP Filter er et enkelt og oversiktlig verktøy med 5.500 ulike filtervarianter og 900.000 registrerte kryssreferanser tilpasset det meste av utstyr som finnes på det norske markedet. Systemet ble til for å sikre effektiv distribusjon, korrekt informasjon og et bredt filtersortiment. Eirik forteller videre at han synes det er svært enkelt å legge inn bestilling i filtersystemet.

– “Du får en egen innloggingsside hvor hele maskinparken er registrert. Maskinene ligger inne med maskinkort der alle filtrene er listet opp, og du velger det du trenger alt etter hvilken service du skal ta, og avslutter ved å trykke bestill. I løpet av kort tid leveres filtrene og servicen kan tas.”

Systemet gir deg som kunde og forhandler en komplett oversikt over maskinparken og filtrene som hører til, og du kan bestille akkurat det filteret som behøves  – enten enkelt filter eller i filterkit – uavhengig av merkevare.

– “Å være kunde hos DP Filter er kjempefint. Alltid god hjelp og fagkunnskap. Alltid et godt smil – det synes vi er viktig”, avslutter Eirik.

Ønsker du å få tid til å jobbe med lønnsomme oppgaver kan det lønne seg å inngå filteravtale, kontakt DP Filter for en helt uforpliktende filterprat.

Om DP Filter

DP Filter ASer autorisert norsk distributør av Donaldson Filtration og Mann & Hummel industrifilter. Vi leverer filter fra anerkjente produsenter for å sikre produkt av høy kvalitet. Vårt markedstilpasset lager har høy leveringsevne og hurtig levering.

DP Filter AS er et av landets største selskap innen leveranse av filter til skip, havbruk, industri og maskinentreprenører.

Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062