23948sdkhjf

Garda Sikring Group AS har kjøpt opp Finlands største selskap innen områdesikring

– Dette er starten på en internasjonal satsing, sier konsernsjef Jon Ola Stokke om kjøpet av Puomitek.

MER SIKRING: Garda Sikring Group AS har hovedkontor i Nittedal og er blant de største i  Norges innen sikring av vei, anlegg-, område- og objektsikring. Totat har selskapet 10 avdelinger.

- Med kjøpet av Puomitek, som har 16 ansatte, vil vi nå ha totalt 320 ansatte i Garda Sikring. Omsetningen vår er i dag på 760 millioner kroner, og med det finske selskapets omsetning på 90 millioner, får Garda en årlig omsetning som kryper stadig nærmere en milliard kroner, påpeker konsernsjef Jon Ola Stokke.

Det er første gang Garda Sikring investerer i utlandet, og skal være starten på en større internasjonal satsing.

- Vi ønsker å fortsette å ekspandere i Norge, men vi vil også satse på helt nye markeder. Nå starter vi i første omgang her i Norden, men etter hvert vil vi etablere oss også i andre land i Europa, forklarer konsernsjefen.

- Puomitek er et spennende selskap som har en fremoverlent ledelse - og har levert gode resultater med en jevn vekst på rundt 15 prosent hvert eneste år siden oppstarten for 20 år siden.

Puomitek holder til i byen Riihimäki,  mellom Helsingfors og Tammersfors, og skal være Finlands største områdesikring-selskap med hovedfokus på gjerder, porter, bommer og fysisk sikkerhet.  Kundene er entreprenørselskaper, kraftverk, varehus, industribedrifter samt offentlige virksomheter som kommuner, institusjoner, skoler og barnehager.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078