23948sdkhjf

Bring inngår samarbeid med 24Nettbutikk

Kundene til plattformleverandøren 24Nettbutikk kan ta i bruk Brings løsning «Shelfless».

Shelfless er Brings helhetsløsning for nettbutikker som tar hånd om hele logistikkjeden.

– Vi er veldige glade for samarbeidet vi nå inngår med 24Nettbutikk. De er et av landets mest framoverlente selskaper når det kommer til drift av nettbutikk og nå kan vi bidra med det vi er best på, nemlig lager og logistikk, sier Tim Kaaber, partner og kundeansvarlig i Bring Warehousing & Shelfless.

24Nettbutikk er en av landets største plattformleverandør innen e-handel og tilbyr en nøkkelferdig butikkløsning som inneholder all funksjonalitet for å kunne lykkes med netthandel. Gjennom ulike kanaler skal kundene bli informert om de nye lager- og logistikkløsningene og hvordan Shelfless, ifølge Bring, forenkler mottak, pakking, sending og retur av varer.

Høy automatiseringsgrad

Det var for snart to år siden at Posten annonserte sin store nordiske offensiv for å styrke konsernets netthandelstilbud. Etter at den første Shelfless ble etablert på Berger nord for Oslo er en tilsvarende blitt etablert utenfor Stockholm. I tillegg er en Shelfless under etablering både i København og en i tilknytning til Østlandsterminalen på Lørenskog. Lagrene har en høy automatiseringsgrad med blant annet AutoStore-løsninger fra Swisslog som har inngått en rammeavtale med Bring.

Shelfless gir nettbutikker muligheten til å dra nytte av strategisk plasserte lager rundt omkring i Norden, noe som gir en konkurransefordel da lagrene kommer nærmere sluttkunden. Dessuten gjør dette at steget inn i markeder utenfor Norge betydelig enklere for nettbutikkene, skriver Bring i en pressemelding.

Les også: Bring etablerer sitt tredje fullautomatiserte lager

Les også: Bring får sin fjerde AutoStore

– At vi nå får en så stor partner som Bring med på laget er svært spennende ikke bare for oss i 24Nettbutikk, men også for våre kunder. De vil kunne dra nytte av våre løsninger i tillegg til Shelfless´. Det betyr at vi kan tilby nettbutikkene nærmest hele verdikjeden, forklarer Robert Zwarg, produktsjef og deleier av 24Nettbutikk.

Opphav og kilder: Posten

KLIKK for alle artikler i Lager og logistikk.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094