23948sdkhjf

Logicenters overtar stort bygg på Skytta

NREPs logistikkvirksomhet, Logicenters, har nylig overtatt et logistikkbygg på Skytta like nord for Oslogrensen.

Brennaveien 20B var opprinnelig på 10.900 kvm, men er nå under utvidelse og oppgradering. Ved ferdigstillelse i mai til neste år vil det være på totalt 17.000 kvm og fire leietakere.

Logicenters opplyser at selger er et joint venture mellom LED Eiendom AS og Furuholmen Eiendomsutvikling som kjøpte eiendommen i tidlig 2021 og igangsatte en utvidelse av bygget med to nye leietakere.

Den ferdig utviklede eiendommen vil bli fordelt på fire forskjellige leietakere. Den eksisterende bygningsmassen er leid ut til Nittedal kommune og Andvord, mens nye delene av bygget er leid ut til sjømatsaktørene Filetfabrikken og Domstein som forventes å flytte inn mai 2023.

Les også: Schibsted kraftsamler i Vestby: Leier 30.000 kvm av Logicenters

Det tredje oppkjøpet i år

Tidligere i år kjøpte NREP Logicenters sin første logistikkeiendom utenfor Osloregionen da selskapet overtok tre eiendommer på Løvåsmyra i Trondheim. En måned senere tok selskapet over det nye ODA-lageret på Liertoppen.

– Dette er en spennende og fleksibel eiendom av solid kvalitet som ligger like utenfor Oslo. Vi har lenge sett etter gode eiendommer rett nord for Oslo og håper dette er ett av flere kjøp i denne delen av regionen fremover. Eiendommen er en viktig del av puslespillet for vår strategi i det norske markedet, sier Jørgen Bråten Nordby, Investment Manager i NREP Logicenters.

Opphav og kilder: Logicenters, Furuholmen Eiendomsutvikling

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063