23948sdkhjf

Erling Sande AS: Ny elektrisk UTV på det norske markedet

ELUTV: En helt ny generasjon elektriske terrengkjøretøy er klar for det norske markedet melder importør Erling Sande AS

UTV-serien med lithium-batterier består av fire nye elektriske modeller som kommer til Norge neste år. Først ut er 4-seteren HS15 som allerede er på plass i Norge. 

Produktsjef Thommas Fylling opplever stor interesse fra bygg- og anleggsbransjen på elektriske alternativer innen terrengkjøretøy-segmentet.

100 km rekkevidde

Hisun HS15 UTV Electric Lithium er navnet på den nye firehjulingen som presenteres på tampen av året. 2023-modellen har rekkevidde på opp mot 100 kilometer, plass til fire personer, tippbar lastekasse. Motoren yter 168 newtonmeter.

- Hisun HS15 vil bli en attraktiv modell for flere aktører innen bygg og anlegg. Dette markedet er i stor endring, og behovet for elektriske alternativer har økt voldsomt bare det siste året, sier Thommas Fylling, produktsjef ATV/UTV hos den norske Hisun-importøren Erling Sande AS.

Fem modeller neste år

HS15 er en av fem elektriske Hisun-modeller for neste år. Fire av disse har lithium-batterier og nye rekkeviddestandarder for dette kjøretøysegmentet. Den femte har tradisjonelle blybatterier.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Erling Sande AS

KLIKK for alle artikler i Tungt og fossilfritt.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078