23948sdkhjf

Danmark: LB Consult blir en del av Norconsult

Ingeniørselskapet LB Consult blir en del av Norconsult og sammenslåingen gir 50 nye medarbeidere.

STYRKER SELSKAPETS TILSTEDEVÆRELSE: Oppkjøpet styrker selskapets tilstedeværelse i Danmark med rundt 50 nye medarbeidere og kompetanse.

Norconsult kjøper det danske rådgivningsselskapet LB Consult. Med oppkjøpet styrker Norconsult sin kompetanse på rådgivende ingeniørtjenester innen bygg og eiendom, og nærhet til kunder i Øst- og Sydjylland.

Totalt blir rundt 50 nye medarbeidere fordelt på kontorer i Aarhus, Kolding og Grenå en del av Norconsult, som nå vokser til 500 medarbeidere i Danmark.

– LB Consult forsterker først og fremst Norconsults posisjon innen bygg og eiendom i det danske markedet, sier Egil Hogna, konsernsjef i Norconsult.

Tettere på kunden

 – Vi kommer samtidig tettere på våre kunder med nye kontorer i Jylland, i tillegg styrker vi vår kompetanse som rådgivere innenfor bygg og eiendom. Jeg er overbevist om at oppkjøpet vil være en stor fordel både for medarbeiderne og virksomheten, sier Thomas Bolding Rasmussen, administrerende direktør i Norconsult Danmark.

Også LB Consult er glade for å bli en del av Norconsult. Medarbeidernes utvikling vil nå styrkes gjennom tverrfaglig samarbeid.

– Det er fantastisk for LB Consult og alle mine kollegaer at vi nå blir en del av Norconsult, der vi kan fortsette den reisen vi har vært med på i over 30 år. For medarbeiderne åpner det seg unike utviklingsmuligheter fordi faglig utvikling er noe Norconsult legger stor vekt på, sier Lars Bager, gründer og administrerende direktør i LB Consult.

Seks oppkjøp på seks år

LB Consult er det sjette oppkjøpet for Norconsult i Danmark siden 2017, der virksomheten i denne perioden har gått fra 60 til 500 medarbeidere.

Investeringen skal, ifølge Thomas Bolding Rasmussen, bidra til å sikre videre vekst, skape synergier og styrke den faglige kompetansen i organisasjonen.

– Det er høy etterspørsel etter våre tjenester, derfor ser vi fremdeles muligheter til å styrke oss gjennom oppkjøp. Vi tror vi oppnår best resultater når vi har mange strenger å spille på og jobber på tvers, da kan vi tilby kundene den beste rådgivningen i markedet. Bygg og eiendom er komplekst, derfor er utvikling og tverrfaglig samarbeid helt avgjørende, sier Thomas Bolding Rasmussen.

LB Consult fortsetter foreløpig med samme navn, men vil på sikt endre navn til Norconsult.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Norconsult

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079