23948sdkhjf

Transportindustri AS blir en del av Strømberg-Gruppens påbyggergruppe

Fra januar 2023 ble Transportindustri en del av Strømberg Gruppen og inngår i konsernets påbyggergruppe under eierskap av Arka A/S.

PÅBYGG: Arka A/S har overtatt 51 prosent av aksjene, de resterende 49 prosent av aksjene eies fortsatt av tidligere eiere.  

Dette fremkommer i en pressemelding rett før helgen.

- I en bransje i stadig utvikling, har det stor verdi for oss å bli del av en større gruppering der vi kan utveksle produkter, systemer og erfaringer på tvers av selskapene, skriver Gert Hanssen, som er daglig leder i Transportindustri.

- Strømberg Gruppen sine påbyggere innehar stor kompetanse innen konstruksjon, produksjon og etter markedstjenester. Det ser vi frem til å bli en del av. 

Siden oppstarten i 1977 har Transportindustri levert påbygg og utstyr til lastebiler og nyttekjøretøy, og bygget opp en solid kundebase i Nord-Norge.

Hovedproduktene har de siste årene vært tyngre påbygg basert på Multilift og HIAB. Siden 2004 har selskapet også drevet et av landsdelens største anlegg innen overflatebehandling for industri og tunge kjøretøy.

Utover nytt eierskap fortsetter virksomheten som tidligere, med samme ledelse, eget merkenavn og samme produktsortiment.

Strømberg Gruppen har i hovedsak seks virksomhetsområder. Disse omfatter påbyggervirksomhet, forhandlervirksomhet av lastebil og buss, næringseiendom, shipping, sand og finans.

Påbygger gruppen er en av Norges største leverandører av utstyr til transportnæringen gjennom utstrakt egenproduksjon og import. Gruppen består av ARKA A/S, ARKA Rogaland A/S, Rolands A/S, Norslep A/S, Carbomix A/S og Transportindustri A/S

Kilde: Pressemelding fra Transportindustri

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Sweco mener: - Uhorvelige steinmengder kan gjenbrukes
Maylin fra Grimstad: - Jeg har alltid hatt en drøm om å kjøre lastebil
Volvo-selger Jan Erik Roset: Du kjente det i tanngarden når den tok i...
SE VIDEO: Her smeller det nesten front mot front for sjåfør Lillestøl
Nye Veier forklarer: - Flere årsaker til raset over E6 i Malvik
Lastebiluhell: E16 er mellom Skui og Sollihøgda er sperret
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.078