23948sdkhjf

Danmark: NCC har signert avtale for installasjonene ved nytt sykehus i Nordsjälland

Det er klart for tekniske installasjoner i det nye sykehuset i Danmark.

SYKEHUS I DANMARK: NCC og Region Hovedstaden har signert en avtale for installasjonene under byggingen av nytt sykehus i Nordsjälland, Danmark.

Ordreverdien for installasjonskontrakten beløper seg til cirka 1,7 milliarder SEK.

– Vi har i over tre år hatt et tett og tillitsfullt samarbeid med vår oppdragsgiver Region Hovedstaden og ser nå frem til å starte med installasjonene til sykehuset. Sykehus er teknisk komplekse prosjekter og inneholder mange installasjoner, sier Catarina Molén-Runnäs, forretningsområdeleder NCC Building Nordics.

Kontrakten inkluderer blant annet:

  • VVS, som dekker kaldt og varmt bruksvann, vann til teknisk utstyr og tekniske laboratorier, varme og kjøling til lokaler og utstyr, sanitær og inventar, avløp, kjøle- og varmeanlegg, ulike gasser til klinisk bruk, inkludert oksygen, og sprinkleranlegg
  • Ventilasjon, som gjelder all ventilasjon i sykehusrom, kontorer, auditorier og andre fellesarealer, ventilasjon i laboratorier og tilstøtende teknisk utstyr, samt ventilasjon i operasjonssaler og renrom med spesielle krav.
  • Elektrisitet, som inkluderer all strømforsyning, inkludert høyspentanlegg, nødstrømanlegg, kraftstasjon, alle kabler, lysarmaturer og kommunikasjonssystem.

Arbeidet med installasjonene vil starte i første kvartal 2023, og det forventes å være ferdig innen utgangen av 2025.

Avtalen på cirka 1,7 milliarder SEK vil bli registrert i første kvartal 2023 i forretningsområdet NCC Building Nordics.

Opphav og kilder: Pressemelding fra NCC

KLIKK for alle artikler i Building Supply.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109