23948sdkhjf

Norconsult: Kathrine Duun Moen er ny konserndirektør for Digitalisering

Ny konserndirektør for Digitalisering i Norconsult.

Kathrine Duun Moen overtok som konserndirektør for Digitalisering i Norconsult 1. mars 2023. Duun Moen har lang ledererfaring fra privat og offentlig sektor, og hun skal fortsatt lede Norconsults datterselskap Technogarden.

Kathrine Duun Moen har siden 2020 vært konserndirektør for Technogarden, som er en del av Norconsult-konsernet. Nå overtar hun som konserndirektør for Norconsult Digital.

Duun Moen har erfaring fra telekom- og energibransjen, nærmere bestemt som ansvarlig for forretningsutvikling og IT i Relacom og blant annet som innovasjonsdirektør i Statkraft. Tidligere har hun også hatt en lederstilling i Forsvaret der hun var ansvarlig for utvikling av samarbeid med privat næringsliv for å øke beredskapsevnen i det norske forsvaret.

I tillegg har Duun Moen mange års erfaring fra konsulentbransjen som rådgiver i EY og Arthur Andersen, og hun er utdannet sivilingeniør i kjemi fra NTH (nå NTNU).

NoIS (Norconsult Informasjonssystemer) utvikler, markedsfører og leverer helhetlige IKT-løsninger for planlegging, prosjektering, bygging og forvaltning av infrastruktur og eiendom. Technogarden er en ledende kompetanseleverandør innen rådgivende ingeniørtjenester, telekom/digitalisering, IT og prosjektledelse. Begge selskapene har virksomhet i Norge og Sverige, med til sammen 24 kontorer.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Norconsult

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109