23948sdkhjf

Suksessbedriften HeatWork fra nord har lansert elektrisk serie

Kristin Markussen i HeatWork forteller at de alltid har eid verdikjeden selv. Nå er de 40 ansatte og hadde i 2022 en omsetning på 112 millioner kroner.

TILBAKEBLIKK OG NYLANSERING: Siden AnleggsMagasinet skrev om Heatwork for ti år siden, har de fortsatt med den samme strategien.

Da Building Supply møtte HeatWork på uleiekonferansen, kunne de fortelle om flere elektriske nylanseringer.

Ny elektrisk allsidig maskin

Deres nye elektriske stormaskin kan brukes til alt fra teletining, byggvarme, byggtørk til betongherding med mer.

Et tilbakeblikk viser at HeatWork har opparbeidet en sterk kompetanse på væskebåren varme og teknologi over snart 20 år.

- I dag er HeatWork mer enn en teletiner, vi leverer komplette varmeløsninger til bransjer som bygg- og anlegg, industri, fjernvarme - og mer eksotiske områder som skadedyrbransjen, sier Kristin Markussen i HeatWork.

Hun forteller videre at HeatWork alltid har eid verdikjeden selv. Nå er de 40 ansatte og hadde i 2022 en omsetning på 112 millioner kroner.

Nettopp lansert: Helelektriske HW 6000e, på 108 kW

Reidar Schille er daglig leder i HeatWork og forteller at de blant annet akkurat har lansert et helelektrisk varmeverk HW 6000e, på 108 kW.

- Maskinen har stor kapasitet og kan brukes til alle typer oppdrag der du har behov for varme, som alt fra teletining, betongherding, byggvarme, tørk og mer, sier Schille.

Maskinen er bygd opp med 3 kretser, der hver krets gir varmeeffekt på 36 kW effekt som kan kobles inn etter behov. Dette gjør at man enkelt kan drifte maskinen også på prosjekter med begrenset tilgang til strøm.

HW6000e er i tillegg fleksibelt utstyrt med digital styring, som gjør at man enkelt kan regulere og justere maskinen fra alle digitale flater.

HeatWork leverer varmeløsninger på alle tilgjengelige energibærere.

 - HeatWork har levert mobile varmeverk i snart 20 år, og vi fortsetter vårt fokus på å lage mer effektive og mer miljøvennlige løsninger med god kvalitet, hevder Schille.

- Vi har fått utrolig god mottakelse på dette produktet. De blir med oss på den elektriske reisen, sier Schille.

Fabrikken og hovedkontoret ligger i Narvik. Her både utvikler, produserer og selger HeatWork sine mobile varmeløsninger.

- Med denne helelektriske maskinen lanserer også HeatWork sin nye X-EL serie. Her vil flere elektriske og hybridløsninger slippes den kommende tiden, sier Schille.

  

Mer digitalisering de neste ti årene

I løpet av de ti foregående år har Heatwork vunnet flere miljøpriser, og blant annet Byggenæringens Innovasjonspris for teknologi og produktet CliWi.

Nå signaliserer HeatWork til Building Supply at de neste ti årene blir preget av ytterligere digitalisering.

- HeatWork jobber med varme hver dag, og har over årene tatt frem flere egne patenterte teknologier. Veien videre er bærekraftig, digital og veldig spennende. Vi skal fortsette å ha fokus på høy servicegrad hos våre kunder og videreutvikle oss i nye og etablerte markeder og plattformer, sier Schille. 

Opphav og kilder: Intervju med Building Supply

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109