23948sdkhjf

Braathen Landskapsentreprenør: Først i verden med Flexi Heaters helelektriske teletiner

Tung tining på strøm: Dia Proff Norge AS leverer sine første helelektriske teletiningsvogner til Braathen Landskapsentreprenør AS

I løpet av de to siste ukene har Dia Proff AS levert det Carl Ronny Olsen omtaler som de  første helelektriske teletinere fra Flexi Heater i drift i felt.

For de som husker noen uker tilbake ble de første hybride teletinerne fra FlexiHeater levert til RG Ekspert. Maskinene det nå er snakk om er stort sett helt like, men man har fjernet forbrenningsmotoren helt.

Møter utslippsfrie krav

Braathen Landskapsentreprenør AS har tatt et stort steg for å imøtekomme kravene til utslippsfrie byggeplasser, ved å investere i Norges første helelektriske Flexi Heater teletiningsvogn for å tine snø og tele på sine anleggsplasser. 

 - Vi er stolte av å være en pioner innen elektrifisering av byggebransjen i Norge, sier maskinansvarlig Magnus Borthen i Braathen Landskapsentreprenør AS.

Ved å investere i elektriske teletiningsmaskiner reduserer vi utslippene og forbedrer arbeidsmiljøet for våre ansatte utdyper han. 

De har allerede brukt maskinen som har vist seg å være veldig brukervennlig og teletiningsmattene tas enkelt av fra takskapet på tilhengeren, dermed slipper man tunge belastninger.

Stolt av å levere til Braathen Landskap

Dia Proff Norge AS, som er general importør og distributør av Flexi Heater i Norge er også fornøyde med å komme inn hos maskinentreprenøren med så kjent miljøprofil.

- Vi er stolte av å ha levert de første helelektriske teletiningsmaskinen til Braathen Landskapsentreprenør AS," sier daglig leder Carl Ronny Olsen. 

- Vi har lenge jobbet med å tilby våre kunder innovative og miljøvennlige produkter, og denne maskinen er et flott eksempel på det.

Og responsen på de nye teletinerne har vært svært god ifølge Olsen.

- 80 prosent av maskinene fabrikken klarer å produsere er forhåndssolgt for levering til kommende høst, forklarer Olsen.

Opphav og kilder: Dia Proff Norge AS

KLIKK for alle artikler i Tungt og fossilfritt.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Ketil Nygård: Tiden i LNS minner ikke så rent lite om et Askeladden-eventyr
SiO får 206 millioner kroner i tilskudd til 524 nye studentboliger i Oslo
Slik blir lastebil-framtida - ifølge MAN
Alf Brekken & Sønner vs Veidekke: «David» vant kampen
TransportMagasinet på jobb med Cora Siren Valde: - Et godt forbilde
Veidekke bygger 75 leiligheter for 210 millioner kroner i Bergen.
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.125