Tidenes tilbud – 44 % avslag

Ut april måned tilbys du et kanontilbud på årsabonnement for våre to magasiner, TransportMagasinet og AnleggsMagasinet, i tillegg til Bruktnytt.

Supertilbud - kun denne måneden
Supertilbud - kun denne måneden Foto: redaksjonen
Publisert Oppdatert

Finn frem mobilen, tast inn koden TAB4 og send den til 2205.

Nå har du sjansen til å teste oss ut! Er du opptatt av transport- og anleggsbransjen? I de to nevnte tidsskriftene finner du reportasjene som tar deg med inn i lastebilen og beltegraveren. Vi forteller historiene om menneskene som bygger Norge og frakter varene. Hverdagsheltene som utfører den kritiske samfunnstjenesten, du vet.

Vi lager reportasjene du trenger å lese. Artiklene som får deg forbanna, historiene du ikke trodde var der og menneskeskildringene som får deg til å tørke en tåre. Fortalt av barske yrkessjåfører og anleggsfolk, som byr på seg selv. 100 % ekte vare.

Få de beste historiene rett i postkassen.
Få de beste historiene rett i postkassen. Foto: TransportMagasinet
Les om dem som bygger landet vårt.
Les om dem som bygger landet vårt. Foto: AnleggsMagasinet

Verdt å merke seg er det også at om du bare har lyst på ett av bladene, betaler du ikke for de andre. Men du får dem likevel med i abonnementspakken som en bonus.

Noe av innholdet vi leverer er allerede godt gjort rede for. I tillegg kjører vi tester på lastebiler og anleggsmaskiner, fortalt med bakgrunn i brukerens egne vurderinger.

Du blir bedre kjent med dem som tar beslutningene, myndighetene som påvirker hverdagen vår og du kan lese om nyhetene som bransjens leverandører drar frem fra innerlommen.

Menneskene i bransjen er vår viktigste kilde. De samme menneskene er våre viktigste lesere. Gjennom våre produkter treffer du konkurrenter og kolleger.

Nå får du altså alt dette i et helt år for bare kroner 545,- Rett hjem i postkassen.

Alt du trenger å gjøre, er å taste TAB4 i en sms, og sende den til 2205.