Den store sjåførfesten: Truckers Night 1. september

Hellbillies setter stemningen i grustaket

Mercedes-importøren trøkker til og løfter sjåførfesten i grustaket på Gardermoen til nye høyder.

Hellbillies sørger for stemning på Truckers Night 1. september. Bildet er fra Transportmessen på Hellerudsletta i 2015. Foto: Svein-Ove Arnesen
Hellbillies sørger for stemning på Truckers Night 1. september. Bildet er fra Transportmessen på Hellerudsletta i 2015. Foto: Svein-Ove Arnesen
Sist oppdatert

Truckers Night 2017 er navnet på arrangementet som går av stabelen 1. og 2. september i grustaket til Øynebråten på Gardermoen. TMs beryktede annonsesjef Bjørn Magnussen er, på egne bein, koordinator også bak dette arrangementet. I år måtte som kjent selve Transportmessa avlyses, men fest – det blir det. Og nå er et helt klart høydepunkt for årets sjåførarrangement på plass.

Takket være den norske Mercedes-importøren er det Hellbillies som sørger for stemningen.

Liker det enkle

Bjørn Magnussen er i perlehumør etter at Mercedes-Benz sørget for musikk.
Bjørn Magnussen er i perlehumør etter at Mercedes-Benz sørget for musikk.
Direktør Per Ragnar Johansen i Mercedes-Benz Nyttekjøretøy ser viktigheten av å møte sjåførstanden på deres egen arena.
Direktør Per Ragnar Johansen i Mercedes-Benz Nyttekjøretøy ser viktigheten av å møte sjåførstanden på deres egen arena.

Og det er direktør Per Ragnar Johansen i Mercedes-Benz Nyttekjøretøy i grunn både ganske stolt av og fornøyd med. - Ja. Jeg må jo først si som bakgrunn at vi i utgangspunktet er tilhenger av den type messekonsept som Magnussen står bak på stripa på Gardermoen, eller sist Hellerudsletta. Her treffer vi akkurat like mange interesserte kunder og sjåfører, og til en langt hyggeligere pris enn for eksempel Lillestrøm-messen.

Vi liker dette enklere arrangementet – ikke minst fordi kostnadsnivået gjør det mulig for oss å være til stede også andre steder i landet gjennom året.

- Men nå blir det jo ikke Transportmesse i år?

- Nei. Det var dumt, synes vi. Men da Bjørn senere spurte om vi i stedet ville være med opp på Truckers Night med Hellbillies, tenkte vi at tjaaa – det er vel kanskje et godt alternativ for oss også.

Trenger norske sjåfører

Mercedes Nyttekjøretøy har i mange år hatt et godt samarbeid med Hellbillies, og mange av våre lesere har hatt glede av å høre dem på diverse arrangementer Mercedes har stilt på.

- Ja, og for oss er samtidig behovet for å møte den norske sjåførstanden noe av det vi jobber hardt med, fortsetter Per Ragnar Johansen, og påpeker at norske sjåfører som kjent er betydelige beslutningstagere vedrørende bilvalg i Norge. - Og da må vi som utfordrermerke til de to store svenske merkene ut og vise oss da, humrer han.

- Gjør dere kanskje andre stunt også?

- Vi har ikke planlagt noe ennå. I utgangspunktet er jo dette et sosialt arrangement, ikke en messe, og det respekterer vi. Men vi finner nok en god måte å få vist litt av biler og andre løsninger vi tror mange flere sjåfører vil sette pris på.

Convoy selvsagt

Bjørn Magnussen selv er i perlehumør nå som musikken kommer på plass. - Jepp. Truckers Night blir som under våre vanlige messer, dvs. fredag 1. og lørdag 2. september på kveldene med matservering og mer. Det blir selvsagt konvoi opp fra Oslo fredag ettermiddag, og altså Hellbillies på fredag. Utover det blir det sosialt samvær mellom aktørene en yrkesgruppe som ser dette som sin egen transport-julekveld frem til søndagen.

PS – følg også med på Convoy til Transportmessa på facebook. Jon Sandem og Ulven har full kontroll.