Messehelg i Bergen

Sjåførklubben i Bergen inviterer nok en gang til lastebilmesse på Bergen Travpark. Det er allerede til helgen - altså lørdag 18. august - at det hele går av stabelen i år. Det vil si, allerede fredag kveld vil det bli oppstilling av biler og stands samt servering fra pub med mat og forfriskninger.

Publisert Oppdatert

Da vi ringer for å få litt mer opplysninger, er det en svært entusiastisk bergenser vi får på tråden. Ole Gunnar Tuft trekker pusten og setter igang, mens vi gjør vårt beste for å notere.

Og det hele lover som vanlig veldig bra.

Tuft forteller at det blir gratis frokost lørdag for sjåfører som ligger i bilen, det vil bli hoppeslott for barna, trial-oppvisning fra NMK Bergen Trial, det er gratis inngang for alle - også for utstillingsbilene - åpen pub på fredag og dans med levende musikk lørdag.

- Dette arrangementet ble en kjempesuksess sist, og vi ønsker å samle transportbransjen til et felles arrangement også i år, sier Tuft.

Vi kan tillegge at det er så populært at både vår pappapermitterende journalist, Frode Tellevik, inndrar sin egen perm denne helgen for å se Bergen i finstasen, samt at Scania i tillegg til å ha en stor stand på messen også arrangerer finale av Young European Driver på sitt anlegg like i nærheten.

Les også: Transportmesse i Bergen

Les også: Den første av mange!

Messen åpner altså den 18. august klokken 10.00 og stenger klokken 17.00.

Vi vet også at det tidligere har gått convoi til Transportmessen i Bergen. Så også i år. Concoyen går fra Jekteviken - bedre kjent som Hurtigruteterminalen - klokken 19.00. De som vil være med, må møte i god tid.

Vi ønsker Bergen Sjåførklubb lykke til med arrangementet!

Den første gangen messen ble arrangert, var vi selvsagt på plass med nytt kamera. Filmen om det hele kan du se under.

</p> </div>