23948sdkhjf

Anlegg Øst Entreprenør og Gjermundshaug Anlegg med stor RG-avtale om anleggsmaskiner

EIE ELLER LEIE? Det evig-tunge spørsmålet ble i går besvart av RG. De to store entreprenørene har inngått "en eksklusiv og langsiktig samarbeidsavtale" med Rental Group på innleie av tunge anleggsmaskiner.

Prosjektsjef Jan Erik Kvarberg i Anlegg Øst Entreprenør mener klar at avtalen gir økt fleksibilitet og høyere maskinutnyttelse i begge selskaper.

- Avtalen vil gjøre at vi kan kombinere bruk av egen maskinpark med innleie. Samtidig har vi en strategi for økt innleie vil øke i årene fremover. Det å ha tilgang på moderne utstyr som er tilpasset de behovene vi til enhver tid har i våre prosjekter er viktig.

Daglig leder i Rental Group Machine, Pål Brandvold mener avtalen er et resultat av at Rental Group målrettet har investert maskiner som passer disse kundene godt.

- Et omfattende serviceapparat er også viktig for kundene. Anlegg Øst Entreprenør og Gjermundshaug Anlegg er dessuten selskaper som krever høy profesjonalitet i alle ledd. Det bidrar også til at vi som leverandør må utvikle oss hele tiden, sier Brandvold.

Opphav og kilder: Pressemelding fra RG

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062