23948sdkhjf

Wacker Neuson med john deere:: Wacker Neuson skal produsere for John Deere

Deere kompaktmaskiner for det asiatiske markedet skal styrke begge selskap

I en pressemelding fra Wacker Neuson 12. september forteller Wacker Neuson at de inngår et OEM-samarbeid med amerikanske John Deere Construction & Foresty, et datterselskap av Deere & Company.

Mini og kompakt

Wacker Neuson skal produsere mini- og kompaktgravere fra 1,7 til 7,5 tonn, spesielt utviklet for å møte kravene i de asiatiske markedene.

De kompakte Deere-graverne skal selges i Kina, Australia og utvalgte land i sørøst Asia. De første Deere-brandede maskinene skal leveres i første halvdel av 2019.

Målet for begge selskapene er et langsiktig samarbeid i nøkkelmarkeder med vekst, står i meldingen. Målet for begge selskapene er å styrke posisjoneringen i mini- og kompaktsegmentet.

Er allerede i gang

Wacker Neuson skal hovedsakelig produsere maskinene i Pinghu i Kina hvor de siden januar 2018 har blitt produsert minigravere.

Maskinene skal markedsføres under Deere-merket og via et eksisterende John Deere-forhandlernettverk som er under videre utvikling.

Samarbeidet mellom de to fikk ekstra moment i 2017. Da begynte John Deere-nettverket å selge Kramer hjullastere, teleskophjulastere og teleskoptrucker med allhjulsdrift.

Abonner på AnleggsMagasinet

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078